30 Dagen Gezond Eten

30 Dagen Gezond Eten

30 dagen gezond eten
Gezond eten, op zich doe ik dat wel, maar over het algemeen snoep ik de laatste tijd toch best veel en eet ik vaak te veel. Waarom? Vaak eten we even wat makkelijks of gaan we uiteten en met uiteten bedoel ik sushi eten. En omdat ik alles zo lekker vind, eet ik vaak te veel. Probleempje, want mijn broeken gaan strakker zitten en dat is niet de bedoeling! Hier voel ik mij niet lekker bij, dus er is werk aan de winkel! Buiten dat ik mij er niet lekker bij voel, weet ik dat het ook niet goed is voor mijn lichaam en gezondheid en dat is nou juist wat ik wil! Gezond zijn.
 

Hoe?
Ik heb mijzelf voorgenomen 30 dagen alleen maar gezond te eten! Voor mij betekent dat niet meer snoepen en gezonde gerechten bereiden! Ik zorg er voor dat ik gezonde tussendoortjes in huis heb of meeneem voor onderweg. Tevens heb ik van een vriendin van mij de Weight Loss pillen gekregen van Beyuna. Deze pillen neem je een half uur voordat je gaat eten in met 2 tot 3 glazen water. In de pillen zitten vezels die door het water uit gaan zetten, zodat je sneller vol zit, wat uiteindelijk weer resulteert in een kleinere maag.


We gaan weer sporten!
Verder heb ik vandaag een afspraak gehad met mijn fitness instructeur. Mijn rug blessure is bijna voorbij en volgens de chiropractor mocht ik het sporten weer langzaam opbouwen! Jeej! Eindelijk. In de tussentijd heb ik wel gesport, maar op een laag pitje en nu  ga ik het weer langzaam opbouwen! Vanmorgen weer gefitnesst en woensdagochtend staat de bodypump weer op het programma. Met weinig of geen gewicht op de stang, dat wel, want ik moet mijn lieve rug natuurlijk niet weer overbelasten, maar er zit schot in!

Echt lijnen, daar doe ik niet aan, dus ik zorg voor gezonde gerechten, maar wel gerechten welke ik lekker vind en waarvan ik weet dat ze niet heel slecht zijn! Voor vanavond staat er bijvoorbeeld aspergesoep op het programma. Daar zit dan wel slagroom in, maar dat maakt het wel lekkerder. Mocht ik na een week merken dat er geen verschil zit in mijn gewicht, dan wordt ik toch nog iets strenger, maar eigenlijk is het een verandering in je levensstijl en om nou mijn hele leven heel mager te eten zie ik niet helemaal zitten haha. We moeten ook nog een beetje kunnen genieten, maar wel met mate!


Wat zijn nou 30 dagen!
De komende 30 dagen is dit mijn missie en probeer ik jullie af en toe op de hoogte te houden. Waarom eigenlijk 30 dagen? Ik heb het gevoel dat 30 dagen voor mij gaat werken. Wat zijn nou 30 dagen op je leven? Het is makkelijk vol te houden (want de tijd vliegt toch voorbij) en ik ga er van uit dat ik na 30 dagen weer op het goede spoor zit, om zo verder te gaan. Nogmaals, lijnen zal ik niet meer doen, want dat werkt niet voor mij. Genieten staat voorop, maar dan wel de komende 30 dagen op een gezonde manier! Om het goed vol te houden maak ik elke week een eet schema. En daar bedoel ik eigenlijk een diner schema mee. Zo weet ik precies wat ik moet halen in de supermarkt, kom ik niet in de verleiding om lekkere dingen in huis te halen, heb ik gezonde snacks in huis en geeft het mij overzicht en rust. Je weet precies wat je gaat eten, de boodschappen heb je al in huis, dus kom je ook niet in de verleiding om ergens wat te halen of uiteten te gaan.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Sluit gerust aan! Mail even naar info@touteslavie.com en dan kunnen we elkaar inspireren!

Hele fijne week gewenst!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *