Artiesten ABC ‘Colbie Caillat’

Artiesten ABC  ‘Colbie Caillat’

Colbie Caillat

Inmiddels zijn we bij de C aangekomen en ik ben eens even mijn iTunes lijst door gegaan en heb gekozen voor Colbie Caillat. Om eerlijk te zijn was ik nooit echt zo een fan van haar, totdat zij vorig jaar het nummer Try uitbracht. Ik zat in de auto en vond het een lekker deuntje. Snel even Shazaam aangezet en ik kwam er achter dat het een nummer van Colbie Caillat was. Thuis maar eens naar Youtube gegaan en tijdens het kijken naar de clip goed naar de tekst geluisterd met tranen in mijn ogen! Wat een geweldig nummer en een prachtige clip!  Haar laatste album ‘Gypsy Heart’ kwam vorig jaar uit en wat een heerlijke cd!

Hieronder mijn tien favoriete nummers van Colbie Caillat!

# 1

 

# 2 

 

# 3 

 

# 4 

 

# 5 

 

# 6

 

# 7 

 

# 8 

 

# 9 

 

# 10 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *