Artiesten ABC ‘Beyoncé’

Artiesten ABC ‘Beyoncé’

Beyoncé

Beyoncé Knowles (tegenwoordig Carter), wat een powervrouw! Voor mij een pure inspiratiebron. Wat een energie spat er van haar af!

Vroeger was ik al groot fan van Destiny’s Child. Ken je ze nog? ‘Bills, Bills, Bills’, ‘Bug A Boo’, ‘Jumpin, Jumpin’, ‘Say My Name’, heerlijk!!! Daarna kwam de Survivor cd, super!

Vroeger was ik al fan van Destiny’s Child! Heerlijke muziek. Denk aan ‘Bills, Bills, Bills’, ‘Bug A Boo’, ‘Jumpin, Jumpin’, ‘Say My Name’. Ik weet nog goed dat MTV het programma Cribs uitzond met in een van de afleveringen Beyoncé haar ‘crib’. Ze liet haar huis zien en haar kamer waar ze de liedjes van de Survivor cd had geschreven, op de grond tussen de kussens met een plafond vol geschilderd met wolken, net alsof ze buiten zit.

Op een gegeven moment besloot Beyoncé om solo te gaan en wat een geweldige beslissing was dat! Een paar jaar geleden kwam haar eerste documentaire uit, genaamd ‘Life is but a dream’. WOW! Het geeft je letterlijk een kijkje in haar leven. Ik vind het zo inspirerend om te zien hoe zij er voor heeft gekozen haar vader te ontslaan als manager om zo dichter tot hem te komen. Wat een powervrouw die alles regelt! Als ik even een power boost op zet luister ik naar haar muziek of zet ik de docu aan!

Normaal begin ik met de nummer 1, maar ik vind dat jullie dit filmpje moeten zien! Ik heb er met tranen in mijn ogen gekeken naar het gedeelte waar er beelden van hun dochtertje Blue te zien zijn. Echt ontroerend! Het einde vind ik trouwens echt geweldig!

# 1                              

# 2

# 3

# 4 

# 5 

# 6 

# 7 

# 8

# 9 

# 10 

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *