Coachingsessie

Coachingsessie

Gelukkig zijn, iets wat we allemaal wel willen, maar soms gewoon even niet zijn. En dat is ook niet erg, want die momenten hebben we nodig om weer verder te groeien.

DE VRAAG: WAT WIL IK?

‘Wat wil ik met mijn leven?’, ‘Welke kant moet ik op?’, ‘Wat is de juiste beslissing?’. Soms weet je even het antwoord niet meer op al die vragen en heb je iemand nodig die je bij de hand neemt en weer nieuwe inzichten geeft, zodat je daarna weer vrij je pad kunt vervolgen.

Diep van binnen weten we precies wat we graag willen, maar het stemmetje in ons hoofd begint daarover te twijfelen. Dat brengt ons tot het punt in ons leven dat we het gevoel hebben de weg kwijt te zijn. We raken steeds meer verwijderd van wat wij diep van binnen willen en worden moe, futloos, ziek of krijgen bijvoorbeeld een burnout. Ook ik heb die momenten meegemaakt in mijn leven en weet daarom als geen ander hoe jij je op dit moment kunt voelen.

GELUKSCOACH

Hoe kan ik jou als coach je weer gelukkig laten voelen? Tijdens een coaching sessie gaan wij in gesprek over jouw huidige situatie. Wat speelt er op dit moment in jouw leven en hoe ben je tot dit punt gekomen? Wil je graag een verandering aanbrengen? Of wil je juist erachter komen wat het precies is dat je graag wilt doen in je leven? Samen kijken wij waar je nu staat en hoe je tot dit punt gekomen bent. Ik leer je hoe jij, als kapitein van je eigen schip, in staat bent om de situatie te kunnen veranderen! Samen kijken wij wat die verandering voor jou is. Waar word jij gelukkig van? Ik help je om weer te leren luisteren naar wat jouw intuïtie/gevoel/ziel/unieke zelf graag wilt. Door je de weg naar binnen weer terug te laten vinden en te werken aan een positieve mindset, leer ik jou om weer te leven vanuit je hart en het geluk tegemoet te zien!

GRATIS INTAKEGESPREK

Heb jij het gevoel dat ik je kan helpen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Daarin bespreken wij je huidige situatie en geef ik je direct tips om mee aan de slag te gaan. Voelt het goed en wil je verdere coaching? Dat kan! Tijdens de intake schat ik in hoeveel sessies er nodig zijn, zodat jij weer sterker en gelukkiger in het leven kan staan en te leven zoals jij dat écht wilt!

TARIEF & CONTACT

Een coaching sessie van 60 minutenkost €60,- en vindt plaats in mijn praktijk in IJsselstein of online. Heb jij het gevoel dat ik jou kan helpen? Vul dan onderstaand formulier in en dan maken we een afspraak! Lees voor het maken van een afspraak de disclaimer.

 

P.S. JOUW GEGEVENS WORDEN ALLEEN GEBRUIKT OM ANTWOORD TE GEVEN OP JE VRAAG/OPMERKING/AANMELDING.
Gelukscoach | Toutes La Vie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *