CONSULTEN | Toutes La Vie

Consulten geven is prachtig om te mogen doen. Het is geweldig om mensen te helpen bewust te maken van wie zij in essentie zijn! Mijn intentie met mijn werk is om jou te helpen in jouw leven. Wat zijn jouw kwaliteiten en waar loop je op dit moment tegen aan? Ik wil jou helpen inzicht te geven in je leven, zodat jij weer verder kunt.  Of misschien heb je juist wel behoefte aan contact met een dierbare overledene. Ook daarmee kan ik je van dienst zijn.

Soorten consulten

  • Mediamiek consult
  • Spirituele coaching
  • Healing

Mediamiek consult

Tijdens een mediamiek consult maak ik voor jou contact met jouw overleden dierbaren. Karaktertrekken, gedeelde herinneringen en details van hun leven geven ze aan mij door, welke ik voor jou vertaal. Voor even is daar weer die connectie tussen jullie en vertellen zij via mij wat ze graag willen zeggen. Wie er komt en hoeveel dierbaren er komen, daar heb ik geen invloed op. Dat laat ik over aan de spirituele wereld. Zij weten namelijk precies wie en wat jij op dit moment nodig hebt!

Spirituele Coaching

Waar sta je in je leven? Welke talenten bezit jij en doe je daar ook iets mee? Heb je het gevoel dat je vast zit en even niet meer weet hoe je verder moet? Deze en andere levensvragen komen ter sprake. Hoewel ik geen therapeut ben, ben ik wel in staat te ‘zien’ waarom jouw leven loopt op dit moment zoals het loopt. Ik hoop je inzicht te mogen geven, zodat het voor jou weer helderder wordt en je verder kunt.

Healing

Soms zijn er van die momenten in het leven dat je niet lekker in je vel zit. Je bent moe, hebt pijntjes en weet zelf even niet meer zo goed wat je kunt doen. Allereerst is het dan verstandig om een bezoekje te brengen aan je huisarts, die naar je fysieke gestel kijkt.

Naast de reguliere geneeskunde is er een hoop winst te behalen met alternatieve geneeskunde. Op het moment dat je niet lekker in je vel zit, is er energetisch iets aan de hand. Bij verstoringen van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Hoe kan healing hierbij helpen? 

Tijdens een healing consult gaan we in gesprek en voel ik in wat er op dit moment aan de hand is. Daarna volgt er een trance healing. Dat betekent dat ik in lichte trance ga en via mij de spirituele wereld haar werk laat doen. 

TARIEF & CONTACT

Een consult duurt 45 tot 60 minuten en kost €45,-.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur je een mailtje naar: raphaelle@touteslavie.com of vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Lees voor het boeken van een consult de disclaimer.

 

P.S. JOUW GEGEVENS WORDEN ALLEEN GEBRUIKT OM ANTWOORD TE GEVEN OP JE VRAAG/OPMERKING/AANMELDING.