CONSULTEN | Toutes La Vie

Consulten geven is prachtig om te mogen doen. Het is geweldig om mensen te helpen in het stukje waar ze nu in hun leven mee zitten en om hen bekender te maken met wie wij in essentie zijn. Mijn intentie met mijn werk is om jou te helpen in leven. Door je inzicht te geven kun jij weer verder. En dat inzicht geven kan op verschillende vlakken.

Soorten consulten

Op de pagina’s zelf kun je er nog veel meer over lezen, maar ik leg je graag even kort en bondig uit wat het verschil is tussen de consulten.

 

 

mediumschap

Een medium, je hebt vast wel van de term gehoord en misschien ben je ook al eens naar een medium geweest. Bij een consult in het mediumschap kan ik invoelen op jouw leven (psychic). Waar loop je op dit moment tegen aan en wat zijn eigenlijk jouw kwaliteiten in je leven? Ik help je weer inzicht te geven, zodat je vanuit je gevoel weer verder kunt en stappen kunt gaan zetten om een verandering (indien dat nodig is) te maken in je leven.

Tevens kan ik als medium contact maken met jouw overleden dierbaren (mediamiek). Ik stem mij in ons consult af op de spirituele wereld en geef de bewijzen en boodschappen aan jou door die zij je graag willen vertellen. Deze consulten kunnen in mijn praktijk plaatsvinden, maar ook online via Skype of Zoom. Wil je meer informatie hierover of graag een afspraak maken? Klik dan op de foto hierboven of KLIK HIER.

KAARTREADING

Een kaartreading is superleuk om te geven of te ontvangen! Het gaat je namelijk inzicht geven in hetgeen waar je graag duidelijkheid over wilt hebben in je leven. Een kaartreading geven lijkt op een psychic consult, maar is toch net even anders. Want in plaats van dat ik direct op jouw energie invoel, laten we nu de kaarten aan het woord. Alles is energie en zo ook de kaarten. Het is echt geweldig om te zien hoe de kaarten altijd precies antwoord kunnen geven op jouw vraag. Uiteraard voel ik in wat ze te betekenen hebben voor jouw situatie en werk dit voor je uit in een prachtig PDF-document, zodat jij het op je gemakt terug kunt lezen. Wil je graag meer informatie? Klik dan even op de foto of KLIK HIER.

 

 

HEALING | Toutes La Vie

healing

Een healing consult, wat is dat precies? Soms zijn er van die momenten in je leven dat je even niet zo lekker in je vel zit. Je bent moet, hebt pijntjes en weet zelf even niet meer zo goed wat je kunt doen. Dan is het altijd verstandig om eerst naar de dokter te gaan, maar daarnaast kun je op alternatief vlak een hoop winst behalen. Op het moment dat je niet lekker in je vel zit, is er energetisch iets aan de hand. Bij verstoringen van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Tijdens een healing gaan we ervoor zorgen dat er op energetisch niveau weer balans komt, waardoor je je lekkerder kunt gaan voelen. Deze healingen vinden plaats in mijn praktijk in IJsselstein. Wil je graag meer informatie? Klik dan even op de foto hierboven of KLIK HIER.

CONTACT

Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur je een mailtje naar: raphaelle@touteslavie.com en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Lees voor het boeken van een consult de disclaimer.

P.S. JOUW GEGEVENS WORDEN ALLEEN GEBRUIKT OM ANTWOORD TE GEVEN OP JE VRAAG/OPMERKING/AANMELDING.
Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle