De Spiegel

De Spiegel

De SpiegelEen spiegel reflecteert. Het reflecteert het licht, waardoor je jezelf kunt zien. Een exacte kopie van wie jij bent. Maar ben jij dit werkelijk?

Hoe kijk jij naar jezelf in de spiegel? Zie jij een mooi persoon en positieve dingen aan jezelf? Of kijk je met een negatieve blik in de spiegel en zie je alleen de negatieve dingen? De spiegel reflecteert exact wat er voor staat, fysiek en mentaal. Hoe fijn zou het zijn als je positief en liefdevol naar jezelf kunt kijken en dat de positiviteit reflecteert in plaats van negativiteit? Dat geeft je namelijk direct een boost in de juiste richting voor de dag! Graag geef ik je dit keer een opdracht mee die al eerder door is gegeven, maar goed werkt. Ga voor de spiegel staan en bekijk jezelf. Analyseer de gedachten die in je opkomen. Zijn ze positief? Perfect! Ga zo door! Maar zijn ze negatief? Pak dan even dat moment om te bedenken hoe je deze om kan buigen naar iets positiefs. Lukt het niet? Probeer die negatieve gedachte dan te laten waar het is en blijf er niet te lang bij stil staan. Ga direct naar iets positiefs! Laat het negatieve de controle overdragen aan de positiviteit! Hou van jezelf, van alle mooie dingen en nog meer van de minder mooie dingen! Geef alles liefde en zie hoe je gedachten veranderen!

Niet alleen glas weerspiegelt gedachten en emotie. Ook mensen doen dat. Soms komen er mensen op je pad die door hun gedrag jouw precies laten zien wat jijzelf aan het doen bent. Dit kan heel confronterend zijn, maar gebeurt waak niet voor niets. Ga er mee aan de slag en doe bovenstaande oefening.

Verander je spiegelbeeld op een positieve manier en laat de liefde stromen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *