De Zelfrespect Tag

De Zelfrespect Tag

De Zelfrespect TagVorige week ben ik getagd in de blog van Julia (Rippling). Julia gaf antwoord op onderstaande vragen en nu is het mijn beurt. Een leuke vragenlijst welke het doel heeft om naar jezelf te kijken op een positieve manier!

Noem 3 positieve punten van jezelf
– Ik ben enthousiast. Als ik iets ga doen dan ga ik er ook helemaal voor en ben ik soms wel eens moeilijk te remmen in mijn enthousiasme haha.
– Ik ben een echte helper en wil altijd graag de ander helpen en een zetje de goede richting in geven.
– Ik ben open minded. Dingen gebeuren vaak met een reden, ook al weten we op dat moment nog niet wat de reden is. Mensen willen bepaalde dingen, maken keuzes of gedragen zich op een bepaalde manier. Hier zit altijd een reden achter. Waarom zou ik daar over oordelen? Iedereen is vrij om te gaan en staan waar hij/zij wilt en deze uitingen komen vaak ergens vandaan.

Noem 3 dingen die je mooi vindt aan jezelf
Dit is een mooie vraag. De afgelopen 27 jaar was ik totaal niet tevreden met mijzelf. Sinds een jaar ben ik deze gedachtes om aan het buigen en hou ik steeds meer van mezelf! Maar wat vind ik het mooiste aan mijzelf? Dat zijn toch wel mijn ogen, mijn lach en mijn borsten.

Noem 3 dingen waarop je trots bent dat je deze hebt bereikt?
Mogen dat maar 3 dingen zijn? Echt? :P;). Ik ben namelijk trots op alles wat ik heb gedaan in mijn leven. Soms heb ik keuzes gemaakt wat ik misschien beter niet had kunnen doen, maar dan denk ik bij mijzelf: dan had ik ook die les niet geleerd.

Op dit moment ben ik super trots op mijzelf dat ik stap voor stap mijn leefstijl aan het veranderen ben. Tevens ben ik trots dat ik vorig jaar de stap heb genomen om voor mijzelf te gaan beginnen. Zo werk ik op dit moment aan mijn blog, ben ik nanny, ben ik de trotste eigenaar van een webshop (Toutes La Vie Shop) én ben ik lifestylecoach. Hierbij help ik anderen om (net als ik) hun leefstijl blijvend te veranderen! Super leuk om te doen. Verder ben ik erg trots op mijzelf dat ik het afgelopen jaar enorm aan mijzelf heb gewerkt op psychisch niveau. Ik ben door mijn verleden heen gegaan en heb het een en ander op kunnen ruimen. Nu kijk ik vol positiviteit naar de toekomst en werk ik aan mijn gedachtes. Zijn deze negatief? Dan buig ik ze direct om naar positieve gedachtes en ga ik na waar dit vandaan komt. Is er een probleem? Dan ga ik er mee aan de slag en kan ik daarna weer door…

In welke kleding voel jij je het mooist?
Eigenlijk heb ik verschillende kledingstijlen. De ene dag vind ik het heerlijk om in een spijkerbroek met een t-shirt of hoodie trui te lopen met gympen, maar ik vind het ook super leuk om mijzelf mooi aan te kleden. Denk hierbij aan een mooi jurkje, mooie schoenen, sieraden, make-upje erbij en hoppa, ik ben weer een madame! Maar van een luie zondag in mijn Juicy Couture joggingpak kan ik ook enorm genieten!

Wat zou jij willen veranderen aan jezelf? (uiterlijk en innerlijk)
Uiterlijk
Qua uiterlijk zou ik wel een aantal kilo’s lichter willen zijn. Maar gelukkig kom ik steeds meer tot het besef dat puur voor mijzelf moet doen en absoluut niet moet gaan denken dat ik dan pas een mooi mens ben, want schoonheid zit van binnen!

Innerlijk
Ik wil balans in mijn leven. Vandaag ben ik met mijn #osc (One Simple Change) begonnen, meer balans! Ik blijf het moeilijk vinden om de balans te vinden tussen werk, sociaal leven en tijd voor mijzelf. Aangezien ik alles zo leuk vind om te doen blijf ik maar bezig en neem ik geen of te weinig tijd voor mijzelf. Door deze maand elke dag minimaal 10 minuten te mediteren creëer ik meer rust in mijn hoofd, waardoor ik ook meer rust in mijn dag krijg, wat weer resulteert in een betere balans!

Wat wil je nog bereiken?
The sky is the limit en daar geloof ik zeker in! Ik heb een aardige lijst met de dingen die ik graag wil bereiken in mijn leven. Op dit moment is dat een mooi salaris creëren met het doen van dingen waar ik gelukkig van wordt. Eigenlijk ben ik al erg goed op weg! Ik heb een webshop met super leuke artikelen, ben nanny van mijn 2 neefjes, blog én als lifestyle coach mag ik anderen mensen helpen om een blijvende gezonde leefstijl te krijgen! Super toch?

Verder wil ik graag mensen blijven inspireren en helpen. Dit kan op een hoop manieren, maar ik zit te denken aan leuke cursussen.

Tevens heb ik het schrijven van een boek op mijn lijstje staan en geloof mij, dat boek gaat er komen!

Wat zeggen jouw vrienden over je?
Men vindt mij vrolijk en super enthousiast :D. Een warme persoonlijkheid die altijd voor iedereen klaar staat en soms wat meer aan zichzelf mag denken. Verder vinden zij mij een lieverd die heerlijk kan koken en bezig is om het leven te creëren wat ik graag wil. Ook krijg ik vaak te horen dat ik hen inspireer met mijn verhalen en kijk op het leven. Heerlijk toch?

Het zit er al weer op, dit waren de vragen. Ik vond het erg leuk om te mogen doen. Het laat je even op een goede manier naar jezelf kijken. Nu is het tijd om andere bloggers te taggen. Hierbij tag ik Annic van Wonderen (www.annicvw.com), Esmeralda Versnel (www.20somethinggirl.com), Lonneke (www.bringinghappiness.nl), Jennie (www.jenniefromtheblog.com), Iris (www.ikbenirisniet.nl) en Annemerel (www.annemerel.com). Ladies, nu is het jullie beurt! Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden.3 gedachten over “De Zelfrespect Tag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *