De zon

De zon

De zonDe zon, een energiebron met vele krachten. Men ontvangt er warmte van, krijgt er een kleur van, wordt er vrolijk van, geniet er van, houdt er van, maar als men verbrand raakt door het niet goed insmeren van zijn/haar lichaam kan er ook een afschuw tegen de zon ontstaan.

De zon is krachtig en het is maar goed dat de zon zo ver van de aarde staat, anders zou de aarde onbewoonbaar zijn voor de mensheid. De zon geeft zo veel warmte en energie, dat je het ook wel kunt ervaren als liefde. Bijna elk mens heeft behoefte aan zon, er is maar een enkeling die er zonder kan leven. En waarom is dat? Waarom houden zoveel mensen van de zon? Het brengt het warme gevoel wat soms zo hard nodig is. Net als een arm om je heen of iemand die naar je luistert. De liefde. De zon zorgt voor een blij gevoel, zij laat de mensen weer even een moment geluk ervaren en geeft hen een warme deken. Die warmte is soms zo hard nodig.

Er is bewezen dat de mens minimaal 30 minuten per dag behoefte heeft aan zonlicht, puur voor het lichaam. Eigenlijk geeft het lichaam al aan dat de zon belangrijk is voor de mens. Zonder zon zou het donkerder zijn op de wereld. De zon is het lichtpunt en kan voor mensen het lichtpunt van de dag zijn. Totdat zij onder gaat en plaats maakt voor de nacht, waar de maan haar moment heeft om te stralen, samen met alle 100.000 sterren die om ons heen dansen. De nacht brengt het duistere naar boven, maar tevens ook de rust. In de nacht rust je uit, zodat je de volgende dag weer kunt genieten van dat geluksmoment als je de gordijnen opent en de zon ziet stralen. Die prachtige energiebron vol warmte en liefde. Heerlijk vooruitzicht, alleen schijnt de zon in Nederland niet elke dag. Hoe kom je dan aan dat gevoel van warmte, geluk en liefde? Heel simpel, dat zit namelijk in jou en dat kun je delen met de ander. Hoe fijn zou het zijn als jij (ook al schijnt de zon niet) datzelfde gevoel kunt ervaren en iemand anders kan laten ervaren? Wees de persoon die de ander laat stralen!

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle