Dream on…

Dream on…

Dromen, geloven en doen! Leef jouw mooiste leven! Wat is het precies wat jij allemaal in je leven zou willen doen, bereiken en bezitten? Heb je een oogje op jouw perfecte baan, droomhuis, gezondheid, droom partner, genoeg geld op de rekening, die ene reis, een gezin, die mooie tas, auto, boot? Wat zou jij graag willen in je leven?

Soms is het lastig om een duidelijk beeld te krijgen in wat je nou eigenlijk precies wilt in je leven. En als je al een idee hebt, dan is daar nog dat vertrouwen in jezelf wat ontbreekt of de manier hoe je dit gaat bereiken. Er zijn beren op de weg en al snel val je terug in je oude patroon en blijft het bij dromen.

Maar toen was er de workshop: ‘Dream on!’. De tijd is gekomen, ik ga jou helpen dat beginnetje te maken naar jouw droomleven!

 

Hoe gaat deze workshop jou helpen?

Tijdens deze workshop leer ik je wat het grote geheim is achter alle succesvolle mensen. Waarom hebben zij bereikt wat zij hebben bereikt en jij nog niet? Daarnaast ga ik samen met jou in kaart brengen wat het precies is wat jij wilt in je leven. Welke dromen liggen op jou te wachten en welke doelen moet jij daarvoor stellen? Als we dat helder hebben gaan we kijken naar hoe jij dit kunt gaan bereiken! Wat moet je daarvoor doen en welke veranderingen zijn hiervoor nodig?

Naast de theorie en helderheid ga je ook creatief aan de slag! Je hebt namelijk al jouw dromen van dit moment opgeschreven en gaat voor 10 van deze dromen een visionboard maken!

Wow! Jouw 10 mooiste dromen op 1 doek, waar de positiviteit vanaf spat!

 

Meer informatie

Dat klinkt geweldig he? Ik hoor je denken, hoe, wat, waar, hoeveel?

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Investering: €55,- inclusief koffie, thee en wat lekkers. Graag zelf je lunch meenemen.
Locatie: Jan David Zocherstraat 5, IJsselstein
Data: voor de actuele data klik je hier 

 

Inschrijven

Ben jij helemaal enthousiast en wil jij je inschrijven voor deze workshop waardoor jij jouw mooiste leven kan gaan leven? Schrijf je dan in via dit inschrijfformulier.