We kennen het allemaal wel. We zijn druk, druk, druk en hebben amper tijd voor onszelf. Bewust genieten daar moeten we de tijd voor inplannen. Er is altijd wel iets dat we moeten doen en onze gedachtes gaan met ons aan de haal. Voor je het weet zit je met een burn-out thuis en kun je geen boe of bah meer zeggen. Maar wanneer is het nou eens tijd voor jou? Nou… tijdens de ‘Free Your Mind’ Inspiratieavond! Even tijd voor jezelf, weg uit je hoofd, naar je hart. Loslaten, opladen en je laten inspireren! Free your mind and the rest wil follow!

WAAROM EEN ‘FREE YOUR MIND’ INSPIRATIEAVOND?

Ons brein staat de hele dag aan. Wist je dat we tussen de 50.000 en 60.000 gedachtes per dag hebben? Veel he! En geloof me, jij en ik zijn geen uitzondering ;). Al kunnen we dat wel worden natuurlijk! Onze gedachtes gaan met ons aan de haal. Voor je het weet ben je in die gedachtentrein gestapt en ga je van je boodschappenlijstje naar je plantjes in je tuin die nog water nodig hebben, bedenk je wat je allemaal nog moet doen, komen er negatieve gedachtes over jezelf of anderen naar boven en zakt de moed je weer in de schoenen. Kan ik het allemaal wel? Waarom zouden ze voor mij kiezen? Ik ben niet goed genoeg. Allerlei gedachtes die door je hoofd kunnen spoken, maar het zijn allemaal gedachtes die jou niet definiëren tot wie jij in werkelijkheid bent. Je bent niet die gedachtes, jij bent jij! Jou unieke en mooie jij!  

Daarom organiseer ik elke maand een ‘Free Your Mind’ Inspiratieavond, waarbij ik je, in een klein clubje, leer hoe je niet mee hoeft te gaan in die gedachtentrein en je telkens weer terug kunt komen bij jouw UNIEKE JIJ!

 

HOE ZIEN DE AVONDEN ER UIT?

De invulling kan per avond verschillen. Ik kijk elke avond wat de groep op dat moment nodig heeft. Daarom is het ook nooit hetzelfde en blijven we leren en inspireren! Wat wel hetzelfde blijft is het volgende. Om 19.30 uur gaan de deuren open in IJsselstein. Dan ben je van harte welkom om alvast een kopje koffie of thee te drinken en gezellig met anderen te kletsen. Om 20.00 uur gaan we van start en we verwachten tussen 21.30 en 22.00 uur de avond opgeladen en wel weer af te sluiten.

FREE YOUR MIND | Toutes La Vie

DATA

De volgende

FREE YOUR MIND INSPIRATIEAVONDEN

zijn op:

 

2019

* 15 februari 2019

KOSTEN

Wat is je investering in zo een avond? Er zijn verschillende mogelijkheden. Wil jij het eerst een keer proberen? Dan koop je een los kaartje van €10,-. Heb je na die ene keer de smaak te pakken? Dan raad ik je aan om een stempelkaart te kopen van €50,- voor 6 avonden, waarbij je zelf bepaald welke avonden je komt (aanmelden is wel nodig).

AANMELDEN

Ben jij ook zo enthousiast geworden en wil je graag een keer meedoen? Meld je dan aan via onderstaand formulier, want dan ben je verzekerd van een plekje. Je ontvangt van mij dan een bevestiging per e-mail.

P.s. houdt je spamfolder in de gaten, want soms blijft de mail daar hangen.

Free Your Mind | Toutes La Vie

MELD JE HIER AAN

P.S. HOUD JE SPAMFOLDER (ONGEWENSTE POST) IN DE GATEN, WANT SOMS BLIJFT DE MAIL DAAR HANGEN.