Geen Stress Meer!

Geen Stress Meer!

Geen Stress Meer! | Toutes La Vie

Geen stress meer, dat willen we allemaal wel toch? Het boek ‘Geen stress meer!’ helpt jou zo stress loos mogelijk het leven te ervaren. In 20 stappen neemt de auteur, Flavia Mazelin Salvi, je mee om helemaal zen te worden! Dat leek mij wel wat, want in mijn hoofd was het nogal een chaos :D.

 

Wat kun je verwachten?

Ondanks dat er op de kaft staat ‘in 20 stappen’, is het boek onderverdeeld in 5 hoofdstukken. Je leert over:

  • Stress begrijpen
  • Stress te lijf gaan
  • Je tijd goed in te delen
  • Je emoties de baas te blijven
  • Sereen te communiceren

Én op het einde kun je alles in de praktijk brengen met een overzichtelijke survivalkit!

Het handige van dit boek is dat elk hoofdstuk in 4 stappen is opgesplitst. Geen stress meer! is niet alleen maar een leesboek, maar in elke stap vind je een quiz terug, zodat je jezelf direct kunt overhoren of je het wel goed begrepen hebt! Naast dieper ingaan op elk onderdeel staan er ook ‘Goed om te weten’ stukjes in het rood. Aan het eind van elke stap vindt je een korte samenvatting en wordt er een vraag aan jou gesteld waarbij je direct in het boek antwoord op kan geven, want er is een bladzijde voor jou bewaard om je notities kwijt te kunnen.

 

Leuke tip

In het boek las ik de volgende tip en die wil ik graag met jullie delen: “Zoek de goduku. De goduku is een acupuntuurpunt dat in verbinding staat met de meridiaan van de dikke darm. Om het te vinden moet je een vuist maken. Dan ligt het topje van je wijsvinger tegen de onderkant van de duim: de goduku. Masseer dit punt stevig (met de klok mee) als je stress hebt. Begin bij je linkerhand en doe daarna je rechterhand. Geschatte duur: 45 seconden (of langer indien nodig).”.

 

Conclusie

Een super handig doe het zelf boek vol tips, informatie, quizzen en vooral een boek waarbij je direct iets in je leven aan kunt passen!

 

Informatie

Titel:   Geen Stress Meer!
Auteur: Flavia Mazelin Salvi
Uitgeverij: Deltas
Prijs: €17,95
ISBN: 978-90-447-4645-7Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *