Geïnspireerd schrijven

Geïnspireerd schrijven

Geïnspireerd schrijvenGeïnspireerd schrijven, wat is het precies? Het is logisch als je denkt dat de schrijver het schrijft, net als de andere ‘normale’ artikelen die hij/zij schrijft, maar bij geïnspireerd schrijven werkt het toch anders.

De schrijver (het medium) stemt zich af met de spirituele wereld. Het is namelijk een gedeelte van de schrijver zelf, maar ook een groot gedeelte van de spirituele wereld die deze boodschap brengen.

Hoe gaat het in zijn werk? Ik stem mij af met de spirituele wereld en neem het voorwerp in mijn handen of gedachten. Ik sluit mijn ogen en begin te typen. Alles wat er in mij opkomt schrijf ik op, zonder te kijken of het wel goed gaat.

Op het moment van schrijven voel ik een bepaalde energie door mijn lijf stromen, welke mij aangeeft dat ik dit niet zelf schrijf en bedenkt. Nadat het voor mijn gevoel ‘klaar’ is lees ik het hele stuk door. Aangezien ik mijn ogen dicht had zijn er hier en daar wat typefoutjes weg te werken, maar ook is het soms nodig om de zinsopbouw te veranderen, zodat het net even wat makkelijker leest voor de lezer!

Door regelmatig geïnspireerd te schrijven wil ik jullie een boodschap meegeven. Een boodschap die niet vanuit mijn levenslessen komt, maar een boodschap vanuit de bron waar wij vandaag komen! Ik hoop dat jullie er van genieten!

Heb je een voorwerp in gedachten en zou je graag willen weten wat de spirituele wereld hierover te zeggen heeft? Stuur me dan een e-mail of een berichtje via de social media kanalen!