Geld

Geld

Geld

Geld, geld, geld. Voor veel mensen draait alles om geld. Meer, meer meer, je wordt er hebberig van. En waarom? Wat voor voldoening geeft je dat? Wordt je er gelukkig van? Zo ja, hoe lang duurt dat geluk? Hebberig zijn kan je haast geen goed gevoel brengen. Het is iets egoïstisch, je voedt je ego en dat geluk duurt nooit lang. Een betaalmiddel op aarde waar veel mensen zich zorgen over maken. Heb ik wel voldoende? Kan ik alles betalen deze maand? Zorgen om niks, want geld is energie en energie stroomt. Alleen is het de vraag hoe ga je daar mee om?

Het zorgen maken om geld of wat dan ook is zonde van je energie. Het geeft en negatieve wending, waardoor je de positiviteit niet kunt ervaren en dat is jammer. Kinderen vragen wel eens aan hun ouders om cadeautjes. Ouders geven dan het antwoord: “Nee! Het geld groeit niet op mijn rug!”, terwijl dat figuurlijk gezien wel mogelijk zou zijn. Het gaat puur om de stroom van de energie en de gedachten over het onderwerp, in dit geval een betaalmiddel.

Positiviteit trekt positiviteit aan en zo werk het omgekeerd ook. Laat het stromen, laat het los en ontvang wanneer nodig. Niemand heeft er wat aan als je dingen vasthoudt en opkropt en er negatieve gedachten in je hoofd rond blijven dwalen.

Zie geld als iets waardevols, iets moois wat je graag wilt delen en ook weer terug wilt ontvangen. Trakteer jezelf en koop eens iets waar je heel blij van wordt. Dit geeft je een goed gevoel en geeft een positieve draai aan de energie, waardoor de draaikolk opwaarts kan gaan. Trakteer een ander en ervaar wat voor gevoel het je geeft. Laat die negatieve gedachten, de angst,  over geld los en ervaar wat voor een heerlijk gevoel je dit geeft. Dit is een positieve stroming! Zolang je dingen vasthoud, in dit geval geld, is het onmogelijk om mee te gaan in een positieve opwaartse stroming en is het onmogelijk om het juiste bedrag te ontvangen wat jij nodig hebt, waar jij van kunt leven en leuke dingen van kunt doen.

Hoe zou het zijn als je dat geluk langer kunt ervaren? Fijn, maar de vraag is, hoe doe je dat! Probeer de zorgen los te laten en laat het stromen. Hou het niet vast in je gedachten, maar laat het los. Geef het uit en geniet van elk moment. Voel je dat geluk? Dat is het geluk dat je vast kunt houden en het geluk dat je vaker kunt ervaren als je maar positief bezig blijft met je gedachten! Laat het hebberige voor wat het is en voel je vrij! Laat de energie stromen. Geef je geld uit, trakteer jezelf of de ander, geniet van het moment dat je het uitgeeft en bedenk hoe je de economie helpt, de caissière indirect haar loon kunt geven en zelf het geld op een ander moment weer terug kunt ontvangen, puur om er positief mee bezig te zijn. Verander je houding en ervaar de opwaartse stroming! Geld is geen bezit, het is een betaalmiddel, een energie.

Laat het stromen en ervaar het geluk!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *