Gratis proefles mediteren

Gratis proefles mediteren | Toutes La Vie

 

⭐️ GRATIS PROEFLES MEDITEREN ⭐️

Mediteren kun je leren! Wellicht heb je wel eens geprobeerd te mediteren, maar heb je het gevoel dat het je niet is gelukt. Of misschien mediteer je al wat langer, maar lukt het je maar niet om het in de dagelijks leven te laten integreren. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog nooit gemediteerd hebt, maar eigenlijk wel wat meer rust en balans wilt in je leven.

Herken jij jezelf hierin? Dan heb ik goed nieuws voor je! Tijdens mijn online lessen heb ik gemerkt dat het soms heel fijn is om eerst eens te proberen of meditatie wel bij je past. Daarom biedt ik je graag de 1e les gratis aan! Gewoon even proberen en kijken hoe jij het ervaart. Daarna zit je nergens aan vast en bepaal je zelf of je wel of niet doorgaat met de cursus! Net als een proeflesje in de sportschool, ga je nu een proeflesje voor je mind & soul doen.

Het fijne aan deze cursus is, dat je vanuit je luie stoel, thuis mee kunt doen, want ik geef de les online . We loggen allemaal op dezelfde tijd in en ik geef jullie live les! Leuk he?

Voor meer informatie en actuele data verwijs ik je graag naar de pagina MEDITEREN KUN JE LEREN. Wil je je graag aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in en dan mail ik je terug!

Tot snel!

Liefs,
Raphaëlle

 

AANMELDEN PROEFLES