HEALINGCURSUS | Toutes La Vie

Wat is healing?

Iedere vorm van geneeskunde is healing. Soms zijn er van die momenten in het leven dat je niet lekker in je vel zit. Je bent moe, hebt pijntjes en weet zelf even niet meer zo goed wat je kunt doen. Allereerst is het dan verstandig om een bezoekje te brengen aan je huisarts, die naar je fysieke gestel kijkt en wellicht met medicijnen kan helpen.

Naast de reguliere geneeskunde is er een hoop winst te behalen met alternatieve geneeskunde. Op het moment dat iemand niet lekker in zijn vel zit, is er energetisch iets aan de hand. Bij verstoringen van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Hoe kan healing hierbij helpen? Met healing help je de ander op energetisch niveau. Dit kan op verschillende manieren. Wellicht heb je wel eens gehoord van Reiki of magnetiseren. Dit zijn vormen van healing waarbij je met je eigen energie de ander helpt.

De werkwijze die wij jou leren is in samenwerking met de spirituele wereld, de bron van energie en wijsheid. Stap voor stap begeleiden jou.

Raphaëlle & Colette | Toutes La Vie

Wie geven de cursus?

De cursus wordt gegeven door Colette Soester & Raphaëlle Schill (moeder en dochter).  Colette is een medium, healer, spiritueel coach en geeft al 20 jaar healing in haar praktijk. Door de jaren heen heeft zij haar eigen krachtige manier van healing geven ontwikkeld, in samenwerking met de spirituele wereld. Colette & Raphaëlle hebben in 2012 Healing Service Almere opgezet, waarbij maandelijks gratis healing werd aangeboden. Raphaëlle is ook werkzaam als medium, healer en meditatiecoach. Moeder en dochter hebben hun krachten gebundeld en geven graag deze vorm van healing door, zodat er steeds meer actieve healers komen.

Inhoud van de cursus

Wat ga je allemaal leren tijdens deze 3-daagse cursus?

Is deze cursus iets voor mij?

Die vraag is makkelijk. Het antwoord is namelijk JA! Iedereen is een healer en kan het leren. Healing is niet jezelf bewijzen, maar vanuit liefde de energie zijn weg laten vinden.

Data & Locatie

De volgende 3-daagse cursus wordt gegeven op:

Data: volgt.
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: IJsselstein

kosten

De prijs voor de cursus is €225,- inclusief koffie, thee en wat lekkers. Wij willen je vragen om zelf je lunch mee te nemen.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden? Super leuk! Mail dan even naar info@touteslavie.com.

Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle