HEALINGCURSUS | Toutes La Vie

 

Wat is healing?

Iedere vorm van geneeskunde is healing. Soms zijn er van die momenten in het leven dat je niet lekker in je vel zit. Je bent moe, hebt pijntjes en weet zelf even niet meer zo goed wat je kunt doen. Allereerst is het dan verstandig om een bezoekje te brengen aan je huisarts, die naar je fysieke gestel kijkt en wellicht met medicijnen kan helpen.

Naast de reguliere geneeskunde is er een hoop winst te behalen met alternatieve geneeskunde. Op het moment dat iemand niet lekker in zijn vel zit, is er energetisch iets aan de hand. Bij verstoringen van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten.

 

Hoe kan healing hierbij helpen?

Met healing help je de ander op energetisch niveau. Dit kan op verschillende manieren. Wellicht heb je wel eens gehoord van Reiki of magnetiseren. Dit zijn vormen van healing waarbij je met je eigen energie de ander helpt.

De werkwijze die wij jou leren is in samenwerking met de spirituele wereld, de bron van energie en wijsheid. Stap voor stap begeleiden jou.

 

Is deze cursus iets voor mij?

Die vraag is makkelijk. Het antwoord is namelijk JA! Iedereen is een healer en kan het leren. Healing is niet jezelf bewijzen, maar vanuit liefde de energie zijn weg laten vinden.

 

Wie geven de cursus?

De cursus wordt gegeven door Colette Soester & Raphaëlle Schill (moeder en dochter).  Colette is een medium, healer, spiritueel coach en geeft al 20 jaar healing in haar praktijk. Door de jaren heen heeft zij haar eigen krachtige manier van healing geven ontwikkeld, in samenwerking met de spirituele wereld. Colette & Raphaëlle hebben in 2014 Healing Service Almere opgezet, waarbij maandelijks gratis healing werd aangeboden. Raphaëlle is ook werkzaam als medium, healer en meditatiecoach. Moeder en dochter hebben hun krachten gebundeld en geven graag deze vorm van healing door, zodat er steeds meer actieve healers komen.

Raphaëlle & Colette | Toutes La Vie
Raphaëlle & Colette

Inhoud van de cursus

Wat ga je allemaal leren tijdens deze 3-daagse cursus?

En nog veel meer ;).

 

Data & Locatie

De volgende cursus wordt gegeven op zaterdag 3, 10 en 17 november 2018 (VOL). De dagen zijn van 10.00 – 16.00 uur in IJsselstein.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Stuur dan even een mailtje naar info@touteslavie.com

 

Investering

De prijs voor de 3-daagse cursus is €225,- inclusief koffie, thee en wat lekkers. Wij willen je vragen om zelf je lunch mee te nemen.

 

Aanmelden

Wil jij je aanmelden? Stuur dan even een mail naar info@touteslavie.com en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!