Healingtraject | Toutes La Vie

Een diepgaand traject voor iedereen die het gevoel heeft vast te zitten in het leven. Geen idee hebbende welke kant je op moet. Je voelt je moe, futloos, chaotisch. Je hebt geen overzicht, geen energie of je batterij is heel snel leeg. Vragen als: “Hoe kom ik hier nou uit? Waarom val ik steeds weer terug naar hetzelfde gevoel? Wat wil ik nou echt? Waar word ik gelukkig van? Wat heb ik echt nodig? Waar gaat mijn vuurtje van branden?”.  Wellicht heb je al meerdere therapiesoorten gehad en kom je steeds maar weer terug op hetzelfde punt. Voor even helpt het, maar je valt weer terug in je oude gewoonte en weet niet meer wat je kunt veranderen om eruit te komen.

Je bent op zoek naar rust, helderheid, je gevoel, je intuïtie, de verbinding met jezelf. Je wilt weer vol energie en positiviteit je leven leven, vanuit liefde en ontspanning. In een positieve flow komen en mee deinen op de golven. Samen kijken we waar de wortel van jouw probleem ligt, waardoor je op een liefdevolle en krachtige manier aan jezelf gaat werken. Je leert anders te kijken naar wat steeds terugkeert in je leven, de controle weer terug te pakken, waardoor het leven je weer tegemoet lacht!

Hoe mooi is het als je een traject in gaat wat je leven kan gaan veranderen en waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben? Aan de slag gaan met jouw persoonlijke struggles op emotioneel en mentaal vlak. Waar loop je tegenaan en wat wil jij graag veranderen? En dan veranderen tot in de kern van het probleem, waardoor het niet een terugkerend probleem gaat zijn voor je.

Kom weer in verbinding met jezelf, laat de liefde & energie stromen en geniet van het leven!

Het healingtraject

Als life & soul coach sta ik met mijn armen wijd voor je klaar om je weer thuis te laten komen bij jezelf, zodat jij weer leert luisteren naar je intuïtie en voelt wat je nodig hebt en jezelf op de eerste plaats gaat zetten. Ik bied je een luisterend oor en zet je af en toe liefdevol een spiegel voor, waardoor je in gaat zien wat jouw valkuil is of wat je zou kunnen veranderen. Tijdens dit traject gaan we aan het werk op op mentaal, emotioneel en energetisch vlak. Dat is de gouden combinatie die dit traject zo magisch maakt! Vaak komen fysieke klachten voort uit emotionele onverwerkte gebeurtenissen. Daarnaast kan ik je ook ondersteunen in jouw spirituele ontwikkeling. Het zorgt voor verdieping, verandering en genezing op de vlakken waar dit nodig is. 

Naast het praten en coachen geef ik je elk consult een healing. Tijdens de healing lig jij op de massagetafel onder een lekkere warme deken. Voor jou is het een moment van ontspanning, een moment voor jezelf en een moment van de verbinding voelen. Ik zit tijdens de healing achter jou en leg mijn handen onder je hoofd. Mijn taak is om mijn gedachten uit te schakelen en in verbinding te gaan met het universum (een vorm van trance), zodat ik als doorgeefluik fungeer tussen jou en deze magische wereld. Op energetisch niveau ontvang je wat jij op dat moment nodig hebt. Na de healing krijg ik door waaraan is gewerkt en dat bespreken we samen.

Het doel van dit traject is dat ik als coach naast je sta en meeloop op jouw eigen levenspad. Je leert het healingproces te herkennen en toe te passen. Het woord HEAL staat namelijk voor: HERKENNEN, ERKENNEN, ACCEPTEREN en LOSLATEN. We werken op een diepere laag aan de healing en gaan vanuit daar de transformatie in gang zetten.

Elk traject is anders, omdat elk persoon een andere wortel heeft om aan te werken. Dat zorgt er ook voor dat elk traject op maat ‘gemaakt’ wordt. Ook elke sessie is anders, want per keer kijken we waar behoefte aan is. De ene keer is het veel praten, de andere keer doen we samen een oefening of krijg je huiswerk mee. Dat wat jij nodig hebt, ontvang je.

De connectie met de spirituele wereld (het universum) is mijn natuurlijke gave. Dat zorgt ervoor dat ik je coach vanuit mijn hart, ziel en in verbinding. Dit traject is zo mooi en magisch! Je wordt direct vanuit de bron geholpen met hetgeen wat jij nodig hebt.

Hoe ziet het traject eruit?

Elk healingtraject is verschillend, omdat elke persoon en de bijhorende klacht verschillend is. Over het algemeen bestaat een healingtraject uit 6 sessies. Elke sessie duurt ongeveer 120 minutenDit werk doe ik vanuit liefde en passie en daar staat voor mij geen tijd voor. Soms is er wat meer tijd nodig en dan trek ik die graag voor je uit!

Gemiddeld plannen we deze sessies in 4 tot 6 maanden in.

Indien er na het traject nog behoefte is aan meer begeleiding, dan kijken wij daar samen naar. 

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in IJsselstein. Er gaat naar mijn gevoel namelijk niks boven het fysiek samen zijn tijdens een sessie. Maar mocht de afstand een probleem zijn, dan is het ook mogelijk om dit online te doen. Energie is universeel en kent geen plaats en tijd.

Kan iedereen deelnemen?

Dit traject is voor iedereen die na het lezen van deze pagina het gevoel krijgt van JA, dit past bij mij! Heb jij dit JA gevoel en wil jij 100% commitment aangaan met jezelf, zodat jij alles uit dit traject kunt halen wat er in zit? Vraag dan een gratis intake aan, zodat we kunnen kijken of er in real life ook een klik is en ik jou verder mag helpen op jouw levenspad! Alleen jij kunt voelen of je een JA voelt. Wees daar eerlijk in naar jezelf.

‘Voor iedereen die gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde!’

Een gratis intake

Yes! Jij hebt een duidelijke JA, vraag dan HIER  de gratis intake aan. Tijdens de intake leren wij elkaar kennen en gaan wij beiden ervaren of er een klik is. Samen brengen wij hulpvraag in kaart en bespreken de huidige situatie. Daarnaast voel ik of ik de juiste persoon ben om jou hierbij te helpen en op welke manier ik dat mag doen.  De intake duurt 30 tot 60 minuten en is gratis. 

Ben je nog niet bekend met healing en wens je die ook te ontvangen? Dan kan dat tegen betaling. De kosten hiervoor zijn €58,-. Besluit je het healingtraject samen met mij in te gaan? Dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je factuur en is het een cadeau geweest van mij aan jou! 

Deze dame ging je voor...

Ik ben bij Raphaëlle gestart met een healing traject, omdat ik zowel fysiek als mentaal al een tijdje vastliep. Ik heb last van chronische pijn en dat was die periode veel heviger dan normaal. Dit belemmerde mij enorm in mijn dagelijkse leven, waardoor ik het mentaal ook niet kon opbrengen om ergens vol voor te gaan, zoals mijn eigen onderneming. Dit werd een cirkeltje waar ik niet goed uit kwam. Raphaëlle ken ik al en ik weet dat ze goed is in wat ze doet. Daarnaast voelt het altijd heel relaxed en vertrouwt bij haar, daarom wist ik dat dit traject een goede keuze zou zijn. 
Al bij de eerste healing merkte ik al dat dit me enorm goed deed. Het maakte echt iets los waardoor ik weer een beetje een opening voelde in de cirkel waar ik in vast zat. Het is heel fijn om nadien een gesprek te hebben met Raphaëlle waarin ze vertelde wat ze voelde, want elke keer klopt het weer precies met hoe ik me voel of waar ik op dat moment mee bezig ben in mijn leven. Ook komen hier steeds weer de mooiste inzichten uit waardoor ik weer helderheid in mijn hoofd heb en weet wat me weer te doen staat. Elke healing is zo waardevol! Alsof de energie weer beter stroomt en ik weer weet welke stappen ik mag nemen. Ook hierin denkt Raphaëlle heel goed mee en geeft advies waar nodig. Haar begeleiding gedurende dit traject was echt ontzettend fijn! Na 6 healings en gesprekken is er zo mega veel veranderd. Ik voel me fysiek veel beter en er zijn nu veel meer goede dagen dan minder goede dagen, ik zorg weer beter voor mezelf en ook op werk gebied is het sindsdien weer meer gaan stromen in de goede richting. Mocht je nog twijfelen over dit traject, ga dan zeker een gesprek aan met Raphaëlle, want zij is zo goed in wat ze doet. Het is echt een positieve verandering en aanvulling in je leven! Dank je wel lieve Raphaëlle voor al je hulp tijdens dit traject, ik ben je enorm dankbaar!
Claire
Healingtraject
Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle