Helder Horen

Helder Horen

Helder HorenAfgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de eerste lesdag van het tweede jaar van mijn medium opleiding! Wat had ik hier naar uit gekeken en volgens mij vele medestudenten met mij! Om te beginnen is het al heerlijk dat je een dag helemaal voor jezelf hebt, je telefoon uit staat (oké vliegtuigmodus. Ik blijf van de jongere generatie, dus in de pauze check ik altijd even mijn appjes :D) en bezig bent met de spirituele wereld. Aangezien de academie dé plek is waar bijna elke dag gewerkt wordt met deze fijne energie voelt het al heerlijk als je de ruimte binnen stapt. Rust en thuiskomen! Ook al is het hard werken op zo een dag, je verkeert je in een hele andere sfeer.

Deze les stond in het teken van helder horen. “Oh god, dat wordt wat!” dacht ik. Maar tot mijn verbazing ging het super en blijkt het horen bij mij te passen. Zoals ik al eerder heb verteld zijn er verschillende mogelijkheden om  met de spirituele wereld te werken en bewijzen te kunnen leveren over het leven dat ze hebben geleid hier op aarde. Zo werkt een medium met:

  • Helder voelen
  • Helder horen
  • Helder zien
  • Helder weten
  • Helder ruiken
  • Helder proeven

We mochten werken met liedjes, dus dat betekent, contact maken met een overleden persoon en een liedje op laten komen en vanuit het liedje met een statement komen over de overleden persoon. Tot twee keer aan toe hoorde ik het liedje al voordat de cliënt voor mij zat. Dus je snapt, ik was nogal in de war. “Ga nou weg” dacht ik! Ik moet een liedje gaan horen en dan schiet het niet op als ik een ander liedje in mijn hoofd heb. Oké, nog een keer afstemmen en vragen om een liedje dan maar. En wat denk je? Ik hoorde weer hetzelfde liedje. Statement dan maar, en ja hoor, die klopte als een bus! Oeh dit is leuk! Nog een geluidje dan maar. Fietsbel. “Lekker makkelijk” dacht ik. Maar wat bleek, deze persoon deed alles op de fiets! Dit was haar vervoersmiddel. Ze ging dus niet met de auto (die had ze niet eens) of met het openbaar vervoer. Wat een sterk bewijs is het dan als je dat kunt geven, terwijl je van tevoren denkt, ja lekker makkelijk, fietsen kunnen we allemaal wel. Maar het gaat er om wat er precies met deze fietsbel bedoelt wordt en dat geeft je een sterk bewijs!  

Bij de volgende cliënt had ik precies hetzelfde! Het liedje hoorde ik al, voordat ze ging zitten. Ze twijfelde nog bij wie ze plaatsnam, maar uiteindelijk koos ze toch voor mij. Natuurlijk! Want ik had het liedje al voor der klaar :D, alleen dat wist zij nog niet!

Je snapt, met mijn liefde voor muziek ga ik hier heel veel mee oefenen! Ik kijk nu alweer uit naar de volgende les. Wat zullen we dan gaan doen? Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *