Het waxinelichtje

Het waxinelichtje

WaxinelichtjeEen waxinelichtje. Het vuur dat zich in je kan laten branden. De vlam die aangestoken wordt en warmte geeft. Warmte voor jezelf en warmte voor de ander. Één waxinelichtje kan een warmte geven voor een hoop mensen.

Het is ook niet voor niks dat er in kerken altijd kaarsen aangestoken worden voor de spirits. Even jouw geliefde de warmte geven die hij/zij nodig heeft. Even met je gedachten naar diegenen en terugdenken aan een mooie herinnering. Waarschijnlijk ontstaat er ok een gevoel bij die herinnering. Mooi dat het aansteken van een kaarsje dat bij je teweeg brengt!

Elke kaars heeft een nieuw begin. De duur van het branden weet je nooit precies. Het is net als het leven. Op het ene moment ontstaat er een nieuw leven en dat op het andere stopt het vlammetje met branden. Wanneer? Dat blijft de grote vraag. Soms komt er een briesje voorbij die de vlam doet doven.

December is aangebroken en de boodschap ditmaal luidt: Steek eens een kaarsje aan voor iemand die je kent of hebt gekend. Wees dankbaar dat de kaars kan branden en verspreidt jouw warmte in deze mooie December maand!