Ik beken, ik gebruikte photoshop

Ik beken, ik gebruikte photoshop

Ik beken, ik gebruikte photoshop  |  Toutes La Vie

Oké, ik moet jullie iets bekennen. Afgelopen zomer ontdekte ik de app Facetune, waarmee een photoshop leek als ik heel makkelijk foto’s kan bewerken. Met deze app maak je in no time je huid strak, je tanden witter en werk je alle oneffenheden weg! Hoppa, in een paar minuten heb je het perfecte plaatje.

 

DREAMBOARD

Ondanks dat ik wist dat dit niet de realiteit was, vond ik het toch erg fijn om een mooie foto van de perfecte versie van moi te hebben. Tijdens mijn zomervakantie ben ik bezig geweest met het boek ‘The Magic’. Een geweldig doe boek waarbij je in 28 dagen jouw kijk op het leven verandert, waardoor je dingen gaat bereiken die je wilt bereiken (binnenkort lees je hier een review van het boek, maar wil je het boek alvast bestellen, dan kan dat HIER).

Ik beken, ik gebruikte photoshop  |  Toutes La VieNa mijn vakantie heb ik een vision board gemaakt, waarop ik een top 10 wensenlijst heb gehangen met daarbij een foto per wens. Op nummer 1 stond de wens om weer genoeg energie te hebben om ’s ochtends uit bed te springen met het gevoel genoeg energie te hebben voor de hele dag! Eigenlijk zoals ik mij voelde tijdens de vakantie. Hierbij heb ik de gephotoshopte versie gebruikt, want eigenlijk wilde ik er namelijk zo uit zien als op de foto (tijdens de vakantie had ik vaak minder pukkels, zo ook deze vakantie) en mij energiek voelen. De perfecte versie van moi + energie, dat was het doel! Nogmaals dit was de gephotoshopte versie!

 

LEEFSTIJL VERANDERING

Na mijn vakantie ben ik begonnen met het veranderen van mijn leefstijl door dagelijks mijn lichaam te voeden met 30 verschillende soorten groenten en fruit. Inmiddels doe ik dit al 5 maanden en zie ik hoe mijn lichaam verandert. Mijn haar wordt dikker, mijn nagels sterker, ik heb meer energie, mijn stofwisseling werkt beter én mijn huid (en lichaam) is gezonder! Vorige week kreeg ik zelfs een compliment over mijn huid, hoe mooi het er uit zag! Daar was en ben ik het helemaal mee eens! Voordat ik met mijn verandering begon werd ik elke ochtend wakker met een nieuwe pukkel, bleh! Nu komt het nauwelijks nog voor!

Ik beken, ik gebruikte photoshop  |  Toutes La Vie

Doordat ik deze verandering ben gaan maken heb ik nu geen photoshop meer nodig om mijn huid gladder te krijgen op een foto of mijn pukkels weg te werken. Ik voel mij beter als ooit te voren en dat zie je op de foto! Ondanks dat ik nu ook wel zover ben dat ik sowieso de Facetune app niet meer nodig heb en de originele foto plaats, kwam ik van de week tot de conclusie wat een geweldige verandering er heeft plaatsgevonden! En wat ben ik daar blijk mee!

Heb jij ook interesse in zo een verandering? Laat het mij dan weten, dan help ik je graag! Goed zorgen voor lichaam en geest is belangrijk. Jouw lichaam werkt de hele dag keihard om zo gezond mogelijk te blijven, ondanks de troep waarmee wij het soms voeden. Tijd voor verandering! In ieder geval zou ik niet meer anders willen leven :D.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *