Juice PLUS+, de eerste meting

Juice PLUS+, de eerste meting

Juice PLUS+
Jeetje wat vliegt de tijd voorbij. Inmiddels gebruik ik alweer een maand de capsules van Juice PLUS+ en ik merk een enorm verschil!

 

Energie

Al na een paar dagen merkte ik toen ik wakker werd dat ik meer energie had. Vorig jaar mei heb ik mijn tweede burn out gekregen en sinds die tijd ben ik bezig om mijn energie level weer normaal te krijgen. Ik werk 2 dagen in de week en dat was voor mij het maximale wat ik aankon. Daarnaast wilde ik sporten, maar zelfs dat was mij soms teveel. Pfff… hoe kom ik hier uit? Nog strenger zijn met het inplannen van afspraken en nog meer rust nemen?

Toen kwam ik ‘toevallig’ Cynthia tegen die bezig is met Juice PLUS+ en sinds vorige maand ben ik begonnen met het innemen van de groenten, fruit en bessen capsules. Zoals ik net al vertelde merkte in na een paar dagen al direct verschil in mijn energie. Ik werd wakker en kon voor mijn gevoel de dag weer aan! Ik had weer zin in de dag en dat was voor mij een bijzonder moment, aangezien dat toch wel 2 jaar geleden was dat ik mij zo voelde. Dit wilde ik zooooo graag en ik voelde alsof ik mijzelf weer terug had gevonden. HEERLIJK!

Eindelijk weer energie om verder te gaan met mijn blog, andere plannen uit te werken en weer ‘normaal’ te kunnen leven. Een volle werkweek kunnen werken en aan het einde van de week een beetje moe zijn, maar niet uitgeput. een grote stap voor mij!

Voor de mensen die mijn vorige Juice PLUS+ artikel nog niet hebben gelezen, verwijs ik je HIER graag naar het artikel. Zo weet je wat meer wat de achtergrond van het product is.

 

Afvallen

Een betere stofwisseling en meer energie waren de twee onderwerpen wat mij enorm aantrok tot Juice PLUS+. Voordat ik besloot te starten met het product kreeg ik een stofwisselingsanalyse van Cynthia (van Gezonde Stap). Naast dat mijn gewicht werd gemeten kreeg ik ook te zien hoe het zat met mijn:

  • Vetpercentage
  • Botmassa
  • Geanalyseerde leeftijd (42, help!)
  • Het water percentage wat ik drink
  • Spiermassa
  • BMI
  • Visceraal vet (Gelukkig is dit de enige die nog niet in de gevarenzone zit. Dit is het vet dat om je organen verworven zi.t)
  • Taille omtrek
  • Buikomtrek
  • Borstomtrek

Helaas, al het bovenstaande staat in het rood, wat betekent dat er werk aan de winkel is (wat eigenlijk ook wel logisch is bij iemand met mijn gewicht/lengte). Maar toch was dit niet mijn directe doel. Uiteraard, het afvallen is iets wat op mijn wensenlijstje staat, maar telkens niet lukt, omdat ik terugval, maar mijn voornaamste 2 doelen waren meer energie en een betere stofwisseling. En met trots kan ik zeggen na een maand dat ik beide doelen al heb bereikt! Dat maakt mij zo gelukkig.

 

De meting

Vandaag ben ik gemeten en helaas is er in bovenstaande punten nog geen verschil te zien. Ik weeg nog hetzelfde en de getallen zijn ook ongeveer hetzelfde, behalve de centimeters! Daar is gelukkig wel wat van af gegaan! Jeej!

Juice PLUS+ helpt je jouw leefstijl te veranderen. Dus het krijgen van meer energie en een betere stofwisseling zijn de eerste stappen die mij gaan helpen in een betere leefstijl. De afgelopen maand heb ik gezond en ongezond gegeten, dus dat is wel een aandachtspunt voor de komende maand. En het sporten is ook belangrijk. Door het overlijden van mijn oma is dat de eerste twee weken erbij ingeschoten. Deze week ben ik weer actief aan het sporten en ook dat helpt om mij beter te voelen.

Juice PLUS+

 

One Simple Change

Aangezien het aanpassen van je leefstijl je niet zo 1, 2, 3 lukt werkt Cynthia met het One Simple Change plan. Elke maand kies je 1 doel uit waar je je die maand op richt. Mijn eerste doel was (nog) meer water drinken. Het doel van deze maand is om minimaal 2 keer per week een nieuw gezond recept te proberen. Zo krijg je namelijk steeds meer nieuwe gezonde recepten en wordt het gezond leven a way of life!

Met het One Simple Change plan, hou ik zelf bij of ik die week goed bezig ben geweest met mijn doel of dat ik het nog beter kan doen. Zo krijg ik een mooi inzicht.

One Simple Change

Meer informatie

Wil je meer informatie of lijkt zo een gratis stofwisselingsanalyse jou iets? Stuur mij dan een mailtje via info@touteslavie.com of kijk voor meer informatie op www.raphaelle.juiceplus.com.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *