Kaartreading | Toutes La Vie

Wat leuk dat je wat meer informatie wilt over een kaartreading! Op deze pagina leg ik je graag wat meer uit waarom een kaartreading leuk is om te doen, hoe het werkt en wat ik precies van je nodig heb.

 

WAAROM EEN KAARTREADING?

Er zijn wel eens van die momenten in je leven dat je even niet meer weet hoe je verder moet of dat je graag inzicht zou krijgen in een bepaald onderwerp wat op dat moment speelt in je leven. Een kaartreading geeft je daar antwoord op. Het leuke van deze kaartreading is dat je niet de deur uit hoeft, want je ontvangt hem van mij digitaal.

Kaartreading | Toutes La Vie
Kaartreading | Toutes La Vie

 

 

HOE WERKT HET PRECIES?

Tijdens een kaartreading werk ik met Orakelkaarten. Deze orakelkaarten hebben heel veel wijsheid in zich en geven jou meer inzicht in je huidige situatie en wat je kunt gaan doen of wat je kunt verwachten. Tijdens deze kaartreading schakel ik mijn hoofd uit en werk ik puur vanuit mijn intuïtie en gevoel. Per vraag trek ik 3 kaarten (waar sta je nu, welke actie kun je ondernemen, waar ligt je potentie) en werk deze helemaal voor je uit in een prachtig pdf-document, zodat jij deze op je eigen gemak terug kunt lezen. Ook is het mogelijk om een flow-reading te doen. Bij een flow-reading trek ik wederom 3 kaarten voor je. Ik leg de focus op: waar sta je nu – welke actie kun je nu ondernemen voor een goed resultaat – wat is je potentieel. 

 

 

WAT HEB IK VAN JE NODIG?

Niet zo veel. Allereerst kijk jij voor jezelf waar je meer duidelijkheid over wilt hebben. Is dit algemeen over je leven? Of over een specifiek onderwerp (liefde,werk, persoonlijke ontwikkeling, financiën etc.).

Als je dat helder hebt kun je mij de vraag stellen en ga ik voor je aan de slag. Heb je meerdere onderwerpen waar je duidelijkheid over wilt krijgen? Dan kun je een reading met meerdere vragen boeken.

KOSTEN

Misschien kom je erachter dat je eigenlijk wel duidelijkheid wilt krijgen over meerdere vragen. Dat kan natuurlijk ook! Hieronder zie je een overzicht van de prijzen per boeking.

1 vraag = € 25,-

2 vragen = € 45,-

3 vragen = € 60,-

KAARTREADING BOEKEN

Wil jij graag een kaartreading boeken? Stuur dan even een mailtje naar: raphaelle@touteslavie.com en zet daarin hoeveel vragen je in de kaartreading wilt boeken. Heb je je vragen al duidelijk? Dan mag je die er ook direct bij vermelden en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

P.S. JOUW GEGEVENS WORDEN ALLEEN GEBRUIKT OM ANTWOORD TE GEVEN OP JE boeking.
Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle