Kerst Top 20 2014

Kerst Top 20 2014

Kerst Top 20 2014Woensdag, 24 december. Nog een paar uurtjes aftellen en dan is het kerstavond! Hebben jullie ook zo een zin in de kerst? Ik kijk al een tijdje uit naar de kerst. Ik ben druk aan het denken wat ik iedereen ga geven voor de kerst en vond het ook dit jaar weer super leuk om cadeautjes te kopen! Geven is toch altijd erg leuk! De voorpret van het bedenken, het kopen en dan hopen dat diegene blij is met de inhoud van het pakje!

Kerst staat voor mij voor gezelligheid met de familie. Gelukkig is dit jaar het gezin weer compleet en gaan we met z’n alles genieten en mooie herinneringen maken!

Zoals jullie weten is mijn vader er helaas al 10 kerstjaren niet meer bij dit festijn, althans, niet fysiek. Ik weet zeker dat ook hij om ons heen aan het genieten is van alle mooie momenten! Op kerstavond is het dan ook, sinds zijn overlijden, traditie om naar de begraafplaats te gaan. De begraafplaats waar hij ligt pakt dan enorm uit! Lichtjesavond noemen ze het en poeh wat een lichtjes en een groot succes! De oprijlaan naar de aula is verlicht met allemaal vuurkorven, in de aula kun je een mooie kerstboodschap opschrijven voor de geliefden die je mist en deze in een van de vele kerstbomen hangen! Daarna een lekker warm kopje chocomel met een koekje en onderweg naar het graf zijn alle hoofdpaden verlicht. Zo mooi! Op het graf zetten we elk jaar onze windlichtjes neer en denken aan hem en hoe fijn we het zouden vinden als hij nog bij ons was geweest. Een traditie welke ons meteen een goede start geeft van de kerst!

Kerst is voor mij ook altijd een moment van dankbaarheid. Op het moment dat we allemaal weer bij elkaar zijn ben ik enorm dankbaar voor dat moment en alle mooie momenten van het afgelopen jaar!

Ook dit jaar kan een kerst top 20 niet ontbreken! Er zijn zoveel leuke liedjes en 100.000 varianten op elk liedje, maar hierbij laat ik jullie graag mijn top 20 horen. Staat jouw favoriet er tussen?

#1
https://www.youtube.com/watch?v=kECPnhyFjjU

#2

#3

#4

#5 

#6

#7

#8

#9

#10
 https://www.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg

#11

#12

#13 

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20