Liefde

Liefde

LiefdeLiefde is iets mooi, iets universeels. Iedereen is verbonden met elkaar door liefde. Het is de hoogste trilling. Alles is liefde en liefde is alles.

Wij leven constant in deze trilling. Op aarde is dat anders. Jullie leven in een lagere trilling, waardoor je niet constant in liefde leeft. Maar het is erg fijn als je, al is het maar een moment, op die trilling kunt leven.

Liefde is een breed begrip. Als we het woord ontleden krijgen je ‘Lief de’. Het woord lief uit al de basis van het begrip. Liefde, een begrip waar je op aarde onbewust altijd naar op zoek bent. Dat brengt ons verder naar ‘houden van’. Houden van de mensen om je heen, de spullen om je heen, de natuur, de zon, de zee, de lucht, de geur van verse bloemen en ga zo maar door.

Vergeet vooral niet jezelf. De liefde voelen voor jezelf is het mooiste wat er bestaat. De liefde voelen voor jou bestaan, houden van je eigen ik, dat is het allerbelangrijkste. Jij bent de basis, het punt waar het allemaal begint. Als jij jouw basis een goede fundering geeft. Gaat je leven een andere wending krijgen. Kies voor die hogere trilling, de liefde. Kies jij voor een goede basis? Dan leef je in een hogere trilling en kun je de hele wereld aan!

Jouw basis is positief en dat trekt andere positieve aspecten aan. Mijn advies is: probeer eens een dag bewust te zijn van je gedachten. Volgt er een liefdes loze gedachten? Buig hem dan om naar een liefdevolle gedachte en maak aan het eind van de dag de balans op. Voel je je goed of voel je je minder goed? Waar heeft dat aan gelegen? Heb je veel gedachten om moeten buigen of liep alles op rolletjes?

Geniet van het leven en alle liefde om je heen. De liefde is alles en alles is liefde…1 thought on “Liefde”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle