Meditatiecursus Magische Liefde

Rond 31 december kijk je vaak terug op het afgelopen jaar en dan realiseer je je hoe snel jaar gaat. Het leven vliegt aan je voorbij. Momenten als een uitvaart, jaarwisseling, maar ook het weekend en je vrije tijd kunnen je laten beseffen dat het leven hier op aarde maar tijdelijk is. Dat het voorbij raast en als je niet oppast je niet bewust LEEFT, maar geleefd wordt.

Ik begrijp je helemaal! Er komt een moment in je leven dat je op zoek gaat naar de bedoeling van het leven. Waarom ben je hier? Wat heb je te doen? Hoe kun je meer genieten? Hoe kun je bewuster leven? Je bent op zoek naar antwoorden om een rustiger leven te leiden, bewust te genieten van de mooie momenten. Niks in het leven is zeker, alles is in beweging en verandert.

Misschien voel je dat er meer is dan alleen dit leven hier op aarde en wil je meer leren over het Universum, de Spirituele Wereld, je ziel, je intuïtie, de kracht van je hart en de magische kracht van de liefde. Daarom is deze cursus ontstaan. Om jou te helpen, te leren en te laten ervaren dat je meer bent dan alleen je lichaam en je gedachten. Om jou te leren hoe je jouw gedachten niet altijd als waarheid hoeft te zien te geloven. Om jou te laten ervaren wie je in werkelijkheid bent!

Herken je dit?

 • Je vindt het lastig om de balans te vinden tussen je privéleven, werk en je sociaal leven.
 • Ontspannen, je wilt het, maar het lukt niet.
 • Je voelt je onrustig in je lichaam (hebt misschien wel last van lichamelijke ongemakken)
 • Je vindt het lastig om je grenzen te voelen en deze ook aan te geven.
 • Je loopt vast in je leven en weet niet meer goed welke richting je op moet gaan.
 • Je twijfelt of het nou je hoofd is of je gevoel.
 • Je hebt het gevoel geen tijd te hebben.
 • Je bent aan het overleven i.p.v. leven.
 • Je voelt je moe en futloos.

Verlang je hiernaar?

Mediteren | Toutes La Vie

 

Herken jij jezelf in wat er hierboven gezegd wordt? Dan is deze cursus écht iets voor jou! In 12 lessen neem ik je mee in de wereld van meditatie en spiritualiteit. Tijdens de lessen van 1 uur ga ik je diverse meditatiemethoden leren, die ervoor gaan zorgen dat jij minder mee gaat in je gedachten en meer de rust kunt bewaren. Daarna ga ik je meenemen de diepte in. Waar andere meditatiecursussen stoppen, neem ik je mee in waar het naar mijn idee echt om gaat, de stilte en de verbinding met je Zelf (je hart, je intuïtie, je ziel).  Tijdens deze cursus leer je naast mediteren ook meer leren over:

 • Je gedachten
 • Het bewustzijn
 • De rol van je ego en je ziel
 • Het Universum / de Spirituele wereld
 • De kracht van je hart en de liefde

De lessen vinden plaats op maandag en zijn live te volgen via het programma Zoom. Elke les wordt opgenomen, zodat je deze terug kunt kijken. De meditaties die tijdens de lessen voorbijkomen ontvang je na afloop als mp3, zodat je thuis verder kunt.

Alles op een rij

Deze meditatiecursus is inclusief:

Prijs

Jouw investering is €555,- incl. BTW. Je kiest zelf of je dit bedrag in 1 keer wilt voldoen of het in delen betaald. Hieronder zie je de mogelijkheden:

In 1 keer betalen

 €555,- incl. BTW

In 2 termijnen betalen

€600,- incl. BTW

(betaling bij reservering en begin 2e module)

In 3 termijnen betalen

€636,- incl. BTW

(betaling bij reservering, begin 2e en begin 3e module)

Data & Tijden

Elke les begint om 20.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zoom room is open vanaf 19.50 uur.

Tijdens deze cursus werken we in 3 modules, elk met hun eigen thema.

Les data

Module 1

Nieuwe data volgt.

Module 2

Nieuwe data volgt.

Module 3

Nieuwe data volgt.

Kun je een van deze lessen niet? Geen probleem! Alle lessen worden opgenomen, zodat je het ergens die week rustig terug kunt kijken!

Testimonials

“De cursus heeft mij goed geholpen om rust te brengen in mijn drukke leven/werk. In simpele kleine stapjes laat Raphaëlle zien én voelen hoe ik, met maar enkele minuten per dag te investeren in mijzelf, plots alle tijd van de wereld lijk te hebben. Hier was ik naar op zoek! Bedankt! ”
David
Meditatiecursus: Mediteren kun je leren
“Ik was op zoek naar balans in mijn leven, en meer rust in mijn hoofd. Door het volgen van de cursus ben ik nu in het bezit van gereedschap die ik in verschillende situaties kan toepassen. Zelfs een mooie meditatie waarbij ik de daarin gebruikte oefening toepas als ik het benauwd heb. Hoe geweldig is dat. Raphaëlle stelt zichzelf heel kwetsbaar op door voorbeelden uit eigen ervaring te geven, zodat je een hoop “Oh ja, herkenbaar” en “ik ben niet de enige”-momentjes zal hebben. Ook heeft zij een fijne stem om naar te luisteren, zeker tijdens het begeleiden van de verschillende soorten meditaties. Daarnaast is het leuk om dit met mede-cursisten te doen omdat je van elkaar leert met het delen van je ervaring thuis tijdens het oefenen of bijvoorbeeld op een meditatie in de les. Een leerzame cursus, die me meer rust in mijn hoofd heeft gegeven.” Een geweldige en leerzame avond om mijn dromen voor de komende vier weken helder te krijgen. Raphaëlle bedankt voor deze fijne avond!!
"Gisteren hebben we onze dromen helder gekregen. We hebben gemediteerd, geleerd waar deze nieuwe maan voor staat. We hebben de verbinding met onszelf gezocht, dankbaarheid beoefend. En onze dromen gemanifesteerd, gevisualiseerd, affirmeren en ons verbonden met het universum. We hebben een kaartje gekregen en ook tips voor etherische olie die nu bij ons past. Een geweldige en leerzame avond om mijn dromen voor de komende vier weken helder te krijgen. Raphaëlle bedankt voor deze fijne avond!"
Raphaëlle Boer

Hello there!

 

Hi! Mijn naam is Raphaëlle en ik ben de trotse eigenaar van Toutes La Vie (al het leven). Want dat is wat we hier op aarde te doen hebben, een leven te leven.

Er zijn momenten in je leven dat je vastloopt, je het niet meer weet, ziek wordt, dierbaren overlijden, je inziet waar het in het leven echt om draait, het roer om wilt gooien en je beseft dat je meer naar je gevoel wilt luisteren.

Tijdens mijn 34 levensjaren hier op aarde heb ik een hoop meegemaakt in mijn leven, wat mijn geleid heeft naar het werk wat ik nu doe.

Mijn missie is om jou weer in verbinding te brengen wie je in werkelijkheid bent, waarvoor je hier op deze aardbol bent gekomen. Jou te leren hoe je bewuster kunt leven, wat de kracht van positiviteit is. Jou leren weer in verbinding te komen met je intuïtie, te luisteren naar je onderbuikgevoel en je hart. De helende energie van het Universum /  Spirituele wereld te ervaren en je te laten voelen dat het leven niet ophoudt na het moment dat de laatste adem wordt uitgeblazen.

Als je vastloopt in je leven is dit vaak doordat je te veel luistert naar je hoofd (je ego gedachten). Door het drukke leven en de maatschappij waarin wij leven, raak je steeds meer verwijderd van je magische intuïtie. Dit innerlijk kompas weet altijd welke volgende stap jij mag zetten in de richting van jouw zielspad. De vraag is alleen, durf je daarnaar te luisteren? En als je dat durft, is dat dan je ego gedachten of je zielsgedachten?

Ik kijk ernaar uit om mijn liefde en kennis met jou te delen en samen te verbinden met wie wij in werkelijkheid zijn!

Voor wie is deze cursus?


Deze online cursus is voor iedereen die:

 • Beter in zijn vel wil zitten.
 • Beter wilt slapen.
 • Zekerder wilt worden van zichzelf.
 • Energie over wilt houden aan het einde van de dag.
 • Meer wilt leren over persoonlijke en spirituele groei.
 • Het rustpunt zijn in de chaos van het leven (en dit ook uitstralen binnen het gezin, de familie, vrienden en collega’s).
 • Bewuster wilt gaan leven.
 • In verbinding komen en blijven met je gevoel/intuïtie/hart/ziel.
 • Je wilt graag ontspannen je dag door komen en het gevoel hebben dat je LEEFT in plaats van overleeft.

Tijdens deze cursus ga je leren hoe je kunt mediteren en hoe je dit in je dagelijks leven kunt integreren. Deze meditatiecursus gaat verder waar vele andere cursussen stoppen. Wij gaan namelijk de kracht van de liefde voelen en ervaren. De liefde in jezelf en de magische liefdes energie van het Universum of de Spirituele wereld, net wat jij fijn vindt om te gebruiken.

Je leert weer te luisteren naar je hart, want dat klopt altijd!

Veelgestelde vragen

Heb ik ervaring nodig om mee te kunnen doen?

Nee dat heb je niet, maar als je die wel hebt ben je ook van harte welkom! Tijdens deze cursus ga je meer leren dan alleen mediteren. Je gaat snappen en ervaren wat het voor je doet en we duiken nog meer de diepte in!

Ik kan een keer niet meedoen, kan ik deze les dan inhalen?
Nee, inhalen is niet mogelijk, maar terugkijken wel. Elke les wordt opgenomen, zodat je hem nogmaals kunt bekijken. Tijdens de opname ben je niet in beeld.

 Ben ik tijdens de les altijd in beeld?

Nee. Tijdens de meditatiemomenten ben je vrij om je camera weg te draaien of uit te zetten. Gedurende de andere momenten is het fijn als je je camera aan houdt. Het is een online les, maar we zijn wel met een groep bij elkaar. Zo blijven we een groepsgevoel houden.

Monday Message | Toutes La Vie

Alles op een rij

Deze meditatiecursus is inclusief:

Heb jij het gevoel: JA DIT IS VOOR MIJ? 

Yes! Ik doe mee!


Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle