Mediteren kun je leren

Herken je dat? Je vliegt van hot naar her en je hebt het gevoel dat je geleefd wordt. Rust, dat is wat je nodig hebt, maar moeilijk kan nemen. Want hoe kom je nou tot rust? Meditatie is daar een hele mooie manier voor! Vaak wordt er gedacht bij mediteren dat je in kleermakerszit een mantra moet herhalen, maar geloof mij, dat is absoluut niet nodig! Gewoon lekker zitten met beide benen op de grond de rust en balans in je leven terugvinden!

CURSUS MEDITEREN KUN JE LEREN

In de cursus ‘Mediteren kun je leren’, leer ik jou in 4 lessen hoe jij op een hele nuchtere manier weer de rust en balans in je leven terug kunt krijgen! Elke les heeft zijn eigen thema, waarin we dieper ingaan op de onderwerpen: ademhaling, ego, bewustzijn, stilte, visualisatie en natuurlijk meditatie!

De lessen worden online gegeven in groepen van maximaal 10 personen! Zo kan iedereen vanuit zijn luie stoel deelnemen en zijn we toch een groep! Wil jij liever privéles? Stuur mij dan even een mailtje en dan bespreken we de mogelijkheden!

QUOTE

'I NEED A BREAK FROM MY OWN THOUGHTS'

WAT KAN MEDITEREN VOOR JOU BETEKENEN?

Meditatie kent vele voordelen, waarover ik je tijdens de cursus meer vertel. Maar ben jij op zoek naar:

 • Meer energie
 • Balans tussen werk en privé
 • Minder stress
 • Een betere nachtrust
 • Tijd voor jezelf
 • Ontspanning voor lichaam en geest
 • Inspiratie
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Een gelukkiger leven
 • Betere focus

Dan is deze cursus zeker iets voor jou! Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen op je gezondheid en je geluksgevoel. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?

INHOUD VAN DE CURSUS

Klinkt tot nu toe nog steeds goed he? Maar wat houdt de cursus verder precies in? Ik heb speciaal voor jou twee pakketten samengesteld, zodat je precies kunt kiezen wat bij jou past!

PAKKET 1

 • 4 Online lessen van 1 uur in groepsverband
 • Persoonlijke begeleiding
 • Praktische tips
 • 8 Geleide meditaties
 • Achtergrondinformatie over de onderwerpen: meditatie, ademhaling, kracht van binnen, het ego, ons bewustzijn & visualisatie
 • Meditatie cd
 • Meditatie planner
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep, waarbij je maandelijks aan kunt sluiten bij live meditaties en een plek om elkaar te inspireren.
 • Certificaat

 
 

 

 

 

 


Lesgeld

€149,95

PAKKET 2

 • 4 Online lessen van 1 uur in groepsverband
 • Persoonlijke begeleiding
 • Praktische tips
 • 8 Geleide meditaties
 • Achtergrondinformatie over de onderwerpen: meditatie, ademhaling, kracht van binnen, het ego, ons bewustzijn & visualisatie
 • Meditatie cd
 • Meditatie planner
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep, waarbij je maandelijks aan kunt sluiten bij live meditaties en een plek om elkaar te inspireren.
 • Certificaat

+

COACHINGSSESSIE 60 MINUTEN

Waarbij wij in gesprek gaan over jouw huidige situatie. Ik geef je inzicht en help je verder op weg, zodat jij, als kapitein van je eigen schip, in staat bent om het leven te creëren wat jij graag wilt!

 

 

Lesgeld

€184,95

(in plaats van €209,95)

QUOTE

'LISTEN TO YOUR INTUITION, IT'S ALWAYS ON YOUR SIDE'

DATA/GROEPEN

GROEP 5

Lestijden:
20.00 – 21.30 uur

Data:
30 augustus, 6 & 13 & 20 september 2018

AANMELDEN

Ben jij enthousiast geworden en heb je het idee dat ik jou verder kan helpen? Wat fijn! Via onderstaande knop kun je je aanmelden en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Let’s Meditate!

WAT EERDERE CURSISTEN ZEIDEN

“Ik was op zoek naar balans in mijn leven en meer rust in mijn hoofd.
Door het volgen van de cursus ben ik nu in het bezit van gereedschap die ik in verschillende situaties kan toepassen. Zelfs een mooie meditatie waarbij ik de ,daarin gebruikte oefening toepas, als ik het benauwd heb. Hoe geweldig is dat!

Raphaëlle stelt zichzelf heel kwetsbaar op door voorbeelden uit eigen ervaring te geven, zodat je een hoop “Oh ja, herkenbaar” en “ik ben niet de enige”-momentjes zal hebben. Ook heeft zij een fijne stem om naar te luisteren, zeker tijdens het begeleiden van de verschillende soorten meditaties. Daarnaast is het leuk om dit met mede-cursisten te doen omdat je van elkaar leert. Door het delen van je ervaring thuis tijdens het oefenen of bijvoorbeeld op een meditatie in de les.

Een leerzame cursus, die me meer rust in mijn hoofd heeft gegeven.”
– Gerda

“Met veel plezier heb ik de online meditatiecursus gevolgd. Ik had wel wat ervaring met mediteren, maar dat er zoveel verschillende manieren en technieken bestonden wist ik niet. Het is super fijn dat de cursus te volgen is vanaf de bank, je hoeft er de deur dus niet voor uit. Heerlijk! Raphaëlle is een ervaren docent die veel weet van meditatie en een heel fijne stem heeft om naar te luisteren. Er zat een mooie opbouw in het programma en heb daardoor ontzettend veel geleerd. Het allermooiste resultaat is dat ik er door de cursus achter ben gekomen welke technieken ik fijn vind om te gebruiken, maar ook welke niet. 😉 Ik zou de cursus aan iedereen aanraden; ervaren of onervaren. Het heeft mij in ieder geval geholpen om weer een stukje luchtiger en prettiger in het leven te staan. Raphaelle, ontzettend bedankt daarvoor!” 

– Leila

“Ik had zelf nog niet heel veel ervaring met mediteren, maar deze cursus bood een goede aansluiting hierop. Daarbij vond ik het als beginner heel fijn dat ik deze cursus vanuit huis kon volgen, maar wel onder de persoonlijke begeleiding van Raphaëlle: ideaal! En ik vond het ook heel fijn om ervaringen van anderen te horen. Zo kom je erachter dat je met bepaalde dingen niet de enige bent.

Ik dacht altijd dat mediteren heel zweverig en vaag was, maar in de workshop leert Raphaëlle je verschillende meditaties, waaronder ook zeer praktische en handige meditatie-tools.
Deze kan ik heel goed in het dagelijks leven toepassen. Precies wat ik nodig had! Echt een aanrader dus!”

– Dana

“De cursus heeft mij goed geholpen om rust te brengen in mijn drukke leven/werk. In simpele kleine stapjes laat Raphaëlle zien én voelen hoe ik, met maar enkele minuten per dag te investeren in mijzelf, plots alle tijd van de wereld lijk te hebben. Hier was ik naar op zoek! Bedankt! ”

-David

TOUTES LA VIE IN DE MEDIA

Er zijn ook een aantal bloggers die mee hebben gedaan aan de cursus. Benieuwd hoe zij het vonden? Klik dan even op de foto en lees hun ervaring.