Mediumpraktijk

Mediumpraktijk

Welkom en wat fijn dat je er bent! Mijn naam is Raphaëlle en in mijn praktijk mag ik mensen helpen met consulten in het mediumschap, meditatie, healing en coaching naar een gelukkiger leven.

 

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Als klein meisje was ik al erg gevoelig. Ik zag en voelde dingen die anderen niet voelde. Op mijn 15eben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit, want ik vond het allemaal reuze interessant. Toen op mijn 18emijn vader plotseling overleed, veranderde mijn leven compleet en was ik ineens volwassen. Het gekke was (vond ik toen), dat ondanks dat hij er niet meer was, ik hem duidelijk voelde en soms ook zag. Voor zijn overlijden had ik al het gevoel dat er meer moest zijn, maar ineens wist ik het zeker! Hij is er nog! Dit bood mij zo veel troost en steun tijdens mijn rouwproces. En nog steeds in mijn leven. Het feit dat het leven niet ophoudt na de fysieke dood is een geschenk!

THIS IS IT!

Ik ben mij in de jaren daarna ook verder gaan verdiepen in het mediumschap, want ineens wist ik het: DIT IS HET VOOR MIJ! Mensen helpen op het gebied van hun rouwproces, twee werelden weer voor even met elkaar in contact brengen en de liefde over te brengen. Of juist door inzicht te geven in het stukje waar de ontvanger nu in zit in zijn/haar leven en daar duidelijkheid over te geven.

Het mediumschap is voor mij een geschenk in het leven en iets wat ik met alle liefde voor de wereld hier en de wereld om ons heen doe.

MEER INFORMATIE?

Wil je graag meer informatie over een bepaald onderwerp? Klik dan hieronder verder. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *