Welkom en wat fijn dat je er bent! Waarschijnlijk ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van mediumschap. Want waarom zou je eigenlijk naar een medium gaan? Een medium kan je helpen duidelijkheid te krijgen over hetgeen wat er zich op dit moment in jouw leven speelt. Daarnaast is het ook mogelijk om contact te maken met jouw overleden dierbaren. Het beeld wat vaak van mediums wordt geschetst is zweverig, maar in mijn optiek is het verre van zweverig. Eigenlijk zijn wij mediums boodschappers van de liefde!

In mijn praktijk in IJsselstein en online geef ik twee soorten consulten als het gaat om het mediumschap.

SOORTEN CONSULTEN

OVER JOU

Waar sta je in je leven? Welke talenten bezit jij en doe je daar ook iets mee? Heb je het gevoel dat je vast zit en even niet meer weet hoe je verder moet? Deze en andere levensvragen komen ter sprake. Hoewel ik geen therapeut ben, ben ik wel in staat te ‘zien’ waarom jouw leven loopt op dit moment zoals het loopt. Ik hoop je inzicht te mogen geven, zodat het voor jou weer helderder wordt en je verder kunt.

 

CONTACT MET JOUW OVERLEDEN DIERBAREN

Tijdens een mediamiek consult maak ik voor jou contact met jouw overleden dierbaren. Karaktertrekken, gedeelde herinneringen en details van hun leven geven ze aan mij door, welke ik voor jou vertaal. Voor even is daar weer die connectie tussen jullie en vertellen zij via mij wat ze graag willen zeggen. Wie er komt en hoeveel dierbaren er komen, daar heb ik geen invloed op. Dat laat ik over aan de spirituele wereld. Zij weten namelijk precies wie en wat jij op dit moment nodig hebt!

COMBINATIE

Het is ook mogelijk om een combinatie consult te krijgen. The best of both worlds!

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Als klein meisje was ik al erg gevoelig. Ik zag en voelde dingen die anderen niet voelde. Op mijn 15e ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit, want ik vond het allemaal reuze interessant. Toen op mijn 18e mijn vader plotseling overleed, veranderde mijn leven compleet en was ik ineens volwassen. Het gekke was (vond ik toen), dat ondanks dat hij er niet meer was, ik hem duidelijk voelde en soms ook zag. Voor zijn overlijden had ik al het gevoel dat er meer moest zijn, maar ineens wist ik het zeker! Hij is er nog! Dit bood mij zo veel troost en steun tijdens mijn rouwproces. En nog steeds in mijn leven. Het feit dat ik weet dat het leven niet ophoudt na de fysieke dood is een geschenk!

THIS IS IT!

Ik ben mij in de jaren daarna ook verder gaan verdiepen in het mediumschap, want ineens wist ik het: DIT IS HET VOOR MIJ! Mensen helpen op het gebied van hun rouwproces, twee werelden weer voor even met elkaar in contact brengen en de liefde over te brengen. Of juist door inzicht te geven in het stukje waar de ontvanger nu in zit in zijn/haar leven en daar duidelijkheid over te geven.

 

Het mediumschap is voor mij een geschenk in het leven en iets wat ik met alle liefde voor de wereld hier en de wereld om ons heen doe.

 

AFSPRAAK MAKEN

Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur je een mailtje naar: raphaelle@touteslavie.com. Lees voor het maken van een afspraak altijd even de disclaimer.

Raphaelle
Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle