Monday Message

MONDAY MESSAGE

 

Jouw boodschap vanuit het Universum!

 

Via mijn nieuwsbrief kun je gratis meedoen aan de Monday Message. Wat is de Monday Message precies? Ik werk voor de Monday Message met verschillende kaartendecks. Hierin zitten 52 verschillende kaarten en 52 verschillende boodschappen.

Ik stem mij af op de energie van het Universum en vraag of ze mij 3 kaarten willen laten trekken die dienen als een boodschap voor jou en de andere deelnemers. Hier maak ik een foto van en deze kun jij terugvinden in de nieuwsbrief.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je jouw boodschap gelezen en kun je er voor je gevoel helemaal niks mee? Stuur mij dan gerust een mailtje terug of een appje. Ik tune dan even in op jou en de kaart. Soms heeft de kaart dan net even een andere uitleg voor jou nodig.

 

Dit is ook de reden dat ik mijn eigen uitleg schrijf bij de kaarten en niet de uitleg overneem van de auteur. Alles is energie en iedereen is anders. Ook zit iedereen in een ander proces. Dus soms heeft de kaart en net iets andere uitleg voor jou persoonlijk nodig. Daar neem ik graag even de tijd voor!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!