Nieuw Project

Nieuw Project

 

Nieuw ProjectLieve mensen, dit is even een kort berichtje van mij aan jullie. Ik wil jullie graag op de hoogte brengen van een heel leuk project waar ik in mijn hoofd al een jaar mee bezig ben en dit project krijgt nu eindelijk vorm en mijn doel is dat jullie eind deze maand hier van gebruik kunnen maken.

Ik ben druk bezig met de Toutes La Vie webshop. Een super leuk project waar ik helemaal blij van word. Op dit moment ben ik druk bezig met het bouwen van de shop, producten uitzoeken welke mee mogen doen met de opening (en uiteraard producten die jullie graag willen hebben). De Toutes La Vie webshop is een verlenging van de blog. In de webshop kun je terecht voor leuke lifestyle en spirituele producten.

Dit betekent dat ik mijn gelimiteerde beschikbare tijd moet gaan verdelen in bloggen en de webshop. Althans, de komende weken om mijn doel te bereiken. Hoe leuk zou het zijn als je gewoon bij Toutes La Vie terecht kunt voor jouw Sint en Kerst cadeaus! Dus even wat minder blogs, maar ik beloof, als de webshop eenmaal ‘staat’, ik jullie weer ga spammen met mijn ervaringen op lifestyle en spiritueel gebied.

Nog even wachten dus, maareh, nu ben ik wel benieuwd of jullie al nieuwsgierig zijn :D. Let me know!

Liefs,
Raphaëlle3 gedachten over “Nieuw Project”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *