Nieuwe maan in tweelingen 13.06.2018

Nieuwe maan in tweelingen 13.06.2018

Een tijdje geleden heb ik tijdens mijn nachtbraak een artikel voor jullie geschreven over de Volle Maan en wat een invloed dat op je kan hebben. Wonder boven wonder ben ik er altijd erg gevoelig voor en heb ik dat vaak pas later door haha. Ik heb besloten mij eens verder in de maan te gaan verdiepen en te gaan kijken hoe ik met de maan kan leven. Daarover volgt later meer.

 

NIEUWE MAAN

Vanavond, om precies te zijn, om 21 uur 25 minuten en 04 seconden is het Nieuwe Maan. Wat betekent dat eigenlijk? Als we een Nieuwe Maan hebben, betekent het dat de maan tussen de aarde en zon in staat, waardoor wij mensen de maan nauwelijks kunnen zien. Als het Nieuwe Maan is, is het de perfecte tijd voor jezelf om nieuwe doelen te stellen en je wensen te uiten. Bij Volle Maan kun je weer beter mensen vergeven en dingen loslaten. Interessant he ;).

 

INVLOED VAN DE NIEUWE MAAN IN TWEELINGENENERGIE

Zoals jullie weten ben ik zelf geen astroloog, maar ik vind het allemaal reuze interessant. Wie weet ga ik mij daar ook nog eens een cursus in doen. Ik heb daarom even voor jullie onderzocht welke invloed de nieuwe maan van vandaag heeft. Onder invloed van deze Nieuwe Maan kan het zijn dat je merkt meer behoefte te hebben aan nieuwe contacten. Misschien gaat je interesse uit naar een korte cursus, vakantie of even quality time met vrienden. Wat je goed kunt merken is dat je behoefte hebt aan even de sleur doorbreken. Maar door het vierkant in Neptunus (geen idee wat dat nog betekent) kan het zijn dat je gevangen zit in een situatie, waardoor je niet kunt doen wat je graag zou willen. Mocht je dus het gevoel hebben dat je lekker wilt dagdromen en met een dekentje op de bank wilt liggen, dan is dat te verklaren. Bovendien biedt de Maan in Tweelingen je de mogelijkheid om je te richten op zaken die wat hersenwerk nodig hebben. De Nieuwe Maan staat ook samen met een aantal vaste sterren. Hiervan hebben Capella en El Nath een sterke invloed en gaan geluk brengen (YES!). Ook al lijkt het soms tegen te zitten, uiteindelijk zal alles weer goed komen.

 

NIEUWS

Leuk allemaal he? Zoals jullie misschien wel weten geef ik de online cursus ‘MEDITEREN KUN JE LEREN’ en naar aanleiding daarvan ben ik op een geweldig idee gekomen! Ik ga maandelijks offline een avond organiseren die in het teken staat van inspiratie en meditatie. Deze gaat samenvallen met de Volle Maan en in juli organiseer ik de eerste avond. Leuk he! Wil je daarvan op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan even in voor de nieuwsbrief. Ik zet hieronder even alle linkjes voor je ;).

 

Hele fijne dag vandaag!

 

ARTIKEL: WAT VOOR EEN INVLOED HEEFT DE VOLLE MAAN OP ONS?  

MEDITEREN KUN JE LEREN  

NIEUWSBRIEFGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *