Oldies Top 10 Februari

Oldies Top 10 Februari

Oldies Top 10 Februari

Bron: www.likethechorustotheverse.tumblr.com 

Twee maanden hebben jullie het zonder een oldies lijst moeten doen, omdat Toutes La Vie offline was. Wat vinden jullie eigenlijk van de nieuwe website? Om het goed te maken heb ik (naar mijn idee) wel echt goede oldies deze maand :D. Ik geniet er volop van! Muziek is iets wat zo goed binnen kan komen, zijn jullie het met mij eens?

# 1 

Do I need to say more?

# 2

# 3 

Ik vind dit zo een prachtig nummer!

# 4 

De film heb ik 11, ja leest het goed, 11 keer in de bioscoop gezien! Het nummer heeft voor mij een dubbele betekenis, omdat het toen het net een jaartje uit was op een begrafenis werd gespeeld. Dus ik moet ook altijd even aan deze bijzondere dame denken als ik het nummer hoor. De versie die ik op Toutes La Vie heb gezet vind ik echt geweldig! Met een vriendin heb ik altijd de grootste lol om het stukje: “I’ll never let go Jack, I’ll never let go!”.

# 5 

# 6 

Bij dit nummer denk ik altijd aan mijn oma. Dit is een van haar favoriete nummers en als ik dan wel eens bij haar ging slapen, dan zette ze dit nummer op repeat voordat ze ging slapen.

# 7 

You gotta love Frank, right?

# 8 

# 9 

# 10 

Toen ik deze voorbij hoorde komen dacht ik direct terug aan mijn pianoles. Dit nummer kon ik gewoon spelen op de piano! Wow! Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *