Online Meditatie Les

Online Meditatie Les

Lieve jij, jij leest dit nu, omdat je interesse is gewekt bij de titel: ‘Online Meditatie Les’. En dat snap ik. Want in deze onzekere en onrustige tijden gaan je gedachten met je aan de haal, schiet je stress level omhoog en daar voel je je niet fijn bij. Je hebt juist behoefte aan het tegenovergestelde.


Herken je jezelf in bovenstaande? Dan is meditatie echt wat jij op dit moment nodig hebt! Meditatie opent de deur naar wie jij in werkelijkheid bent. Je ervaart meer rust, liefde, focus, zelfbewustzijn en je neemt de controle over je gedachten weer terug. Door consistent te mediteren leer je jezelf om afstand te nemen van negatieve gedachten. Je geeft jezelf de kans om in de vertraging te gaan en vind het antwoord waar je naar zoekt.  


Gezien de Corona restricties is het niet toegestaan om in een groep bij elkaar te komen. Daarom geef ik je online meditatie les. Live, in een groep, waarbij wij elkaar allemaal kunnen zien. Voor vier weken lang geef ik je elke week een uur lang meditatie les. Samen mediteren geeft een fijn gevoel. Je samenvoegen met gelijkgestemden, zonder dat je de deur uit hoeft!

 

Wat kan meditatie voor jou betekenen?

Meditatie kent vele voordelen, onder andere:

 • Meer energie
 • Minder stress
 • Een betere nachtrust
 • Balans tussen werk en privé
 • Tijd voor jezelf
 • Ontspanning voor lichaam en geest
 • Inspiratie
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Een gelukkiger leven
 • Betere focus

Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen op je gezondheid en je geluksgevoel. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?

ALLES OP EEN RIJ

 • 4 online lessen, live in groepsverband van 1 uur via Zoom.
 • Na elke les een meditatie op mp3 om thuis mee aan de slag te gaan. (4 in totaal)
 • Meditatieplanner
 • Persoonlijke begeleiding en ruimte voor vragen

De investering die je doet voor 4 lessen, inclusief bovenstaande, is: €44,- (dus €11,- per les).

Mediteren kun je leren | Toutes La Vie

DATA

NIEUWE DATA VOLGT.

AANMELDEN

Ben jij enthousiast geworden en heb je het idee dat ik jou verder kan helpen? Wat fijn!

Meld je dan aan via info@touteslavie.com en ik mail je dan zo snel mogelijk terug met de bevestiging van je aanmelding.

WAT EERDERE ONLINE CURSISTEN ZEIDEN

“Ik had zelf nog niet heel veel ervaring met mediteren, maar deze cursus bood een goede aansluiting hierop. Daarbij vond ik het als beginner heel fijn dat ik deze cursus vanuit huis kon volgen, maar wel onder de persoonlijke begeleiding van Raphaëlle: ideaal! En ik vond het ook heel fijn om ervaringen van anderen te horen. Zo kom je erachter dat je met bepaalde dingen niet de enige bent.

Ik dacht altijd dat mediteren heel zweverig en vaag was, maar in de workshop leert Raphaëlle je verschillende meditaties, waaronder ook zeer praktische en handige meditatie-tools.
Deze kan ik heel goed in het dagelijks leven toepassen. Precies wat ik nodig had! Echt een aanrader dus!”

– Dana

Met veel plezier heb ik de online meditatiecursus gevolgd. Ik had wel wat ervaring met mediteren, maar dat er zoveel verschillende manieren en technieken bestonden wist ik niet. Het is super fijn dat de cursus te volgen is vanaf de bank, je hoeft er de deur dus niet voor uit. Heerlijk! Raphaëlle is een ervaren docent die veel weet van meditatie en een heel fijne stem heeft om naar te luisteren. Er zat een mooie opbouw in het programma en heb daardoor ontzettend veel geleerd. Het allermooiste resultaat is dat ik er door de cursus achter ben gekomen welke technieken ik fijn vind om te gebruiken, maar ook welke niet. 😉 Ik zou de cursus aan iedereen aanraden; ervaren of onervaren. Het heeft mij in ieder geval geholpen om weer een stukje luchtiger en prettiger in het leven te staan. Raphaelle, ontzettend bedankt daarvoor!” 

– Leila2 thoughts on “Online Meditatie Les”

  • Hi Coby,
   Wat leuk dat je mee wilt doen. Volgend jaar komen er weer nieuwe data op de website waar je aan mee kunt doen. Voor nu is het misschien leuk om eens een volle maan avond mee te doen? De volgende is woensdag 30 december. Tijdens die avond geef ik uitleg waar deze volle maan voor staat en gaan we samen mediteren. Ervaring is niet nodig, alleen een glimlach :D.
   Ik wens je alvast fijne feestdagen en een liefdevol en gezond nieuw jaar. Misschien tot de 30ste?
   Liefs,
   Raphaëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *