Quote

Quote

Geloof in jezelf, daar start eigenlijk alles mee. Als jij niet in jezelf gelooft en in jouw kunnen, dan is er werk aan de winkel! Hoe dan? Hoor ik je denken. Ik kan daar wel een boek over schrijven, maar het begint bij het terugkomen bij jezelf, jouw gevoel, jouw ziel, jouw intuïtie (give it a name).

EN HOE DOE JE DAT DAN?

De makkelijkste stap is mediteren. Ook al heb je dat nog nooit gedaan, weet dat ik op dit moment met een groep bezig ben die mijn meditatieworkshop aan het testen zijn. Er zitten lieverds bij die nog nooit gemediteerd hebben en door puur en alleen hun ademhaling te volgen al meer rust krijgen in hun hoofd. Dat is stap 1, rust krijgen in je hoofd, waardoor je weer leert luisteren naar je gevoel! Als jij leert vanuit daar te leven en niet meer naar die onzekerheden in je hoofd luistert, dan voel je het geloof in jezelf weer terugkomen. En dan is het de kunst dat vast te houden en steeds verder uit te breiden!

P.s. wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de meditatieworkshop (welke je vanuit je luie stoel kunt gaan volgen), stuur mij dan even een e-mail.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *