Quote van de dag

Quote van de dag

Quote van de dag | Toutes La Vie

Reizen, een van de dingen waarvan ik vind dat je rijker maakt! Heerlijk rond touren, geen zorgen, doen waar je zin in hebt, mooie plekken zien, leuke mensen ontmoeten. Heerlijk! Iets wat ik vaker wil gaan doen in mijn leven. Op dit moment heb ik net een weekend in Madrid gespendeerd én zijn wij ‘even’ doorgevlogen naar Porto. Nu geniet ik nog een paar dagen van een klein dorpje aan een prachtig stuwmeer in Spanje. Het leuke is dat onze volgende reis ook al gepland en geboekt is, wintersport.

Hoe kijk jij naar reizen? Vind je het leuk of blijf je liever thuis? Nieuwsgierig als ik ben, waar gaat jouw volgende reis heen? Let me know!

By the way, binnenkort meer leuks over deze geweldige vakantie :D.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *