Raph’s Dagboek Week 15

Raph’s Dagboek Week 15

Daar is hij dan! Het nieuwe onderdeel van Toutes La Vie: Raph’s dagboek! Op de diverse Social Media kun je Toutes La Vie volgen, maar in mijn dagboek gun ik jullie een weekoverzicht van alle ‘spannende’ dingen die ik mee heb gemaakt die week!

Zondag
05.04.2015Op eerste Paasdag was het heerlijk weer! Aan het einde van de middag besloot ik lekker in de voortuin te zitten en te gaan lezen! Het boek ‘De Vier Vragen’ van Bryon Katie staat op de boekenlijst voor het tweede jaar van de opleiding, dus het werd hoog tijd om Byron Katie er weer even bij te pakken! Ik besefte mij daarna dat ik alweer veel te lang niet heb gelezen, terwijl het zo lekker is! Leermomentje!05.04.2015-1Daarna even lekker sushi gegeten! #ikhouvansushi!

Maandag
06.04.2015Maandag is vaak de dag dat ik de planning maak voor de komende week voor Toutes La Vie. Gelukkig heb ik een vaste planning, zodat ik weet over welke onderwerpen ik die week schrijf, maar op maandag is het tijd om te bedenken welke artikelen het precies gaan worden. Leuk weetje, het lukt mij als planningsfreak niet altijd om mij aan mijn eigen planning te houden! Nog een leermomentje….

Dinsdag
07.04.2015Even lekker de Franse kwark ingeslagen voor mijn zus. Zelf heb ik ook maar even wat meegenomen! 😀

07.04.2015-1Dinsdag is altijd Nanny dag en dat betekent dat als de oudste uit school komt wij altijd even lekker gaan spelen! Deze keer was het weer tijd voor de treinbaan!

Woensdag
08.04.2015Ook vandaag was ik weer nanny en met de oudste heb ik heerlijk even buiten gezeten en van het zonnetje genoten. Ik met een koffietje en hij met een tekening! Verschil moet er zijn toch? :P. Wat een prachtige lucht!

Donderdag
09.04.2015Even lekker sporten en poeh poeh wat was het druk!

09.04.2015-1Toen ik naar mijn auto liep had ik ineens een te gekke auto naast mij staan! Ik moest direct denken aan Bassie & Adriaan! Daar bewogen de koplampen ook altijd!

09.04.2015-2 09.04.2015-3 09.04.2015-4 09.04.2015-5Op weg naar de boekpresentatie van Lisa Portengen van Smart & Sexy! Wat een prachtige avond was het en uiteraard ben ik nu het boek ‘Het Regent Geluk’ aan het lezen om jullie er zo snel mogelijk over te kunnen informeren! Leuk weetje! Aangezien ik weer aan het lezen geslagen ben leek het mij een leuk idee om jullie op te hoogte te houden welk boek ik aan het lezen ben. In de rechterkolom kun je vanaf deze week ook zien welk boek dat is en waar binnenkort een recensie over te lezen valt!

Vrijdag
10.04.2015Begin de dag met een goed ontbijt!

10.04.2015-1De vrijdag begon voor mij met een oefenconsult mediumschap. Ik bereid mij altijd even voor, stem mij af met de spirituele wereld en nadat ik dat had gedaan trok ik even wat kaartjes. Ik was super verbaasd, want uit 2 verschillende kaartspelen trok ik de kaart van de Aartsengel Michaël. Bijzonder! Het consult was trouwens prachtig! Ik heb een paar mooie en sterke bewijzen door kunnen geven met een prachtige boodschap uit de spirituele wereld! Wat een cadeautje dat ik dit mag doen en twee werelden weer even mag herenigen!

10.04.2015-2Even boodschappen doen en wat voor auto staat er naast mij geparkeerd als ik terugkom? Inderdaad, het broertje van de auto met de prachtige wimpers van gisteren! Bizar hè!

Processed with Moldiv’S middags lekker van 15.00 tot 18.30 uur in de tuin gezeten en onder andere ‘Het Regent Geluk’ gelezen! Puur genieten! Ik was mij er ook erg bewust van dat ik aan het genieten was. Dus eigenlijk was ik aan het genieten van het genieten :D.

Zaterdag
11.04.2015Samen met Kira naar oma toe en 's middags een hele leuke oefenmiddag gehad met medestudenten! Wat hebben we hard gewerkt, maar ook weer ontzettend veel geleerd en lol gemaakt!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *