Raph’s Dagboek Week 17

Raph’s Dagboek Week 17

24.04.2015.1Wat vliegt een week voorbij he! Niet te geloven! Het was een week vol genieten, maar ook een dag waarbij ik even niet wist wat ik met mijn emoties aan moest! En wat doe je dan? SHOPPEN!
 

Maandag

20.04.2015

Ik begon de week met kaarttrekkingen! Hele mooie!

20.04.2015.1 20.04.2015.2Mijn oudste neefje was de middag bij mijn moeder spelen en had bedacht dat hij wel pannenkoeken wilde eten! Eigenlijk had ik er niet zo een trek in, maar ach, als een klein mannetje van bijna 5 je het zo lief vraagt, dan kun je geen nee zeggen! Op naar de supermarkt om de ingrediënten te kopen voor mijn eigen beslag! Nog nooit heb ik zulke lekkere pannenkoeken gegeten! Het recept is binnenkort op Toutes La Vie te vinden!

 

Dinsdag

21.04.2015Ik begin de dag met een gezond ontbijtje!

21.04.2015.1Ik had even 10 minuutjes voordat ik de oudste uit school ging halen. De zon scheen, dus wat doe je dan? Even lekker lezen in de zon! Wat een inspirerend boek is het toch! Volgende week lees je hier meer over!

21.04.2015.2

Samen lekker aardbeien eten in de zon! Het leven van een Nanny is zo vervelend nog niet :D.

 

Woensdag22.04.2015Vandaag was de kleinste thuis en die gaf ik voor het eerst een banaan en kiwi (zonder dat het gepureerd war). Heel klein gesneden, dat wel, want meneer heeft nog steeds geen tanden. Smullen was het!

22.04.2015.1’S middags met de oudste het spelletje van Bobo gedaan. Ik moest hem even toespreken dat het er om ging dat we samen een spelletje deden en dat het dus niet uitmaakt als je een keert verliest. Ahh….

22.04.2015.2Na het eten nog even een koffietje, voordat…..

22.04.2015.3Ik vanuit mijn werk naar de academie vertrok voor wederom een prachtige avond mediumschap! Deze keer was het een demonstratieavond van derdejaars studenten. Wij (de andere studenten) mogen op zo een avond toekijken en mensen een privé consult geven! Uiteraard heb ik ook een consult gegeven en het was weer prachtig en leerzaam!

 

Donderdag

23.04.2015Toutes La Vie is nu ook te vinden op Snapchat! Lijkt het je leuk om meer foto’s te zien en gebruik je snapchat? Voeg Toutes La Vie dan even toe -> touteslavie.com.

23.04.2015.1Vandaag stond op het programma: schoonmaken en sporten. Ik fietste even langs Mount Rushmore! Heerlijk! Zo kom je nog eens ergens hè!

 

Vrijdag

24.04.2015Vandaag ging ik in de ochtend even gezellig langs bij mijn oma en daarna door naar de schoonheidsspecialiste. Mijn oma zei: “Kindje, waarom ga jij naar de schoonheidsspecialiste? Dat heb je toch helemaal niet nodig?”. Nou oma, echt wel hoor :D, maar wel een lief compliment!

24.04.2015.1

Daarna was het tijd om lekker te genieten van het zonnetje. Korte broek aan, t-shirt oprollen, even insmeren en liggen maar! Oh ja, op de foto zien jullie mij met een komkommersapje. Zo lekker verfrissend op een warme dag! Hoe je het maakt? Heel makkelijk, je hebt 1 komkommer die snij je met schil en al in stukjes en stop je in de blender. Een glas water erbij en blenden maar! Het lekkerste is om het nog even in de koelkast lekker koud te laten worden!

24.04.2015.2

Ik draaide mij om en ineens zag ik die boom zo mooi bloeien! Foto momentje op Snapchat :D.

24.04.2015.3Die laatste uurtjes zon, die vind ik het lekkerst! In de achtertuin scheen hij helaas niet meer dus ben ik verplaatst naar de voortuin. Ik deed tijdens het lezen heel even mijn ogen dicht om van de warmte op mijn lichaam te genieten en mijn gedachten dwaalden af naar Zuid-Frankrijk, op het strand, rond een uurtje of 17.00. Ik hoor het water, de mensen praten, de auto’s die langs rijden en waan me even een moment op het strand. Genieten!

24.04.2015.4Uiteraard moet er ook gegeten worden! Wat zullen we vanavond weer eens eten? Ik had totaal geen inspiratie, dus dacht aan iets lekker makkelijks! Wat het uiteindelijk geworden is. Een kip-kaas schijf, gebakken rijst en courgette. De rijst heb ik eerst gekookt, ondertussen heb ik een roereitje gemaakt, de rijst toegevoegd en kort gebakken met een klein beetje ketjap manis. De courgette heb ik in kleine stukje gesneden en gebakken in olijfolie, ketjap manis en sesamolie. Om het af te maken heb ik nog wat sesamzaadjes eroverheen gestrooid. Een gerecht met van alles wat, maar erg lekker!

24.04.2015.5Al tijden lak ik mijn nagels niet meer en bijt ik ze steeds af. Ik vond het tijd worden om met het bijten te stoppen en weer te beginnen om ze te lakken (dan durf ik niet meer te bijten haha)! Staat toch even net iets mooier! Dus trok ik een avondje uit om mijzelf een manicure en pedicure te geven :D.

 

Zaterdag

25.04.2015

Ik werd wakker en voelde het al: ROTDAG! Oh nee, hier heb ik toch echt geen zin in hè! Ik had ook gewoon nergens zin in die dag! Blèh. Zo voelde ik me vorig jaar elke dag! Gedachtes ombuigen hielpen niet, dus besloot ik mij er maar aan over te geven! Ik moest even de stad in om naar de markt te gaan, dus ik dacht, ik ga even nieuwe nagellak kopen en even in de winkels kijken wat er allemaal hangt! Uiteindelijk ben ik geslaagd met de nagellak (mooie gele kleur van Dior), een nieuw sport setje (want dat had ik écht nodig!), een magazine en 2 super leuke potten van de HEMA! Missie geslaagd, maar ik voelde me nog steeds belabberd.

25.04.2015.2

Lekker ijsje dan maar?

25.04.2015.1’S Avonds even lekker alle emotie er uit gegooid en op de bank gaan hangen en Scandal gekeken. Later nog even gezellig met een vriendin gebeld die me nog eens aan het huilen kreeg hahaha). Hop naar bed en morgen weer een hele frisse nieuwe dag! Ook al voel ik mij belabberd, ik blijf positief!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *