Raph’s Dagboek Week 22

Raph’s Dagboek Week 22

24.05.2015.5

Het is alweer de laatste dag van de maand Mei als ik dit dagboek voor jullie schrijf. De tijd vliegt!! Deze week was echt TOP! Vorige week zondag met een van mijn lieve vriendinnetjes naar de Toppers geweest, waardoor ik maandag uitgevloerd was! Uiteraard werkte ik weer als nanny én ben ik deze week naar een demonstratie mediumschap geweest van oud studenten van de academie! Vrijdag was het tijd voor wat rust, want zaterdag was het na een jaar weer IJhallen tijd!

 

Zondag

Lifestyle en spiritualiteit

Toch nog maar even mij nagels lakken :D.

Lifestyle en spiritualiteit

De Toppers! Geweldig was het! Een vriendin van een vriendin van mij had kaartjes gewonnen bij de Postcode Loterij en wilde zelf niet gaan. Dus hoppa daar gingen wij met het nichtje van mijn vriendin en weer een vriendin van haar. Volg je het nog? Voordat we naar de Toppers gingen aten we gezellig samen en speelden we 30 seconds. Oh my god, volgens mij heb ik een nieuwe verslaving haha. Wat een geweldig spel!

Lifestyle en spiritualiteit

Lifestyle en spiritualiteitLifestyle en spiritualiteit Lifestyle en spiritualiteit Lifestyle en spiritualiteit

Op naar de Toppers! Twee weken geleden hoorde ik dat David Bisbal een van de gastoptredens was. YES!!! In 2002 maakte ik met mijn ouders een cruise langs de Middellandse Zee en in de bar hoorde ik voor het eerst David Bisbal en ik was op slag verliefd op zijn liedjes. Aangezien ik nogal jong was durfde ik niet te vragen wie het zong. Later die week in de hotelkamer in Barcelona was mijn vader, de avond voordat we naar huis vlogen, aan het zappen en daar kwam hij voorbij! Ik schreef zijn naam op en op het vliegveld heb ik zijn cd gekocht. De hele weg naar huis luisterde in naar Corazon Latino en Ave Maria! Een paar jaar geleden kwam hij naar Nederland, maar niemand wilde of kon mee, dus ik ging niet en nu kon ik hem eindelijk bewonderen! Je snapt, ik had even mijn momentje!

 

Maandag

How to get away with murder

Op maandag moest ik bijkomen van de avond ervoor. En ik had niet eens gedronken haha! Het werd tijd voor een nieuwe serie! Ik had de eerste aflevering van ‘How To Get Away With Murder’ op mijn laptop staan en die heb ik lekker op bed gekeken. Alleen had ik een probleem, ik ontwikkelde een nieuwe verslaving haha. Binnen 5 dagen heb ik heel seizoen 1 gekeken!

 

Dinsdag

Lifestyle en spiritualiteit

Aan het einde van de middag haal ik altijd met mijn oudste neefje mijn jongste neefje op bij de opvang. Op weg ernaartoe mag hij dan een liedje uitkiezen. En of het nou hoog zomer is of een koude winter, meneer wil ‘De Club Van Sinterklaas’!

26.05.2015.2
Bye bye 30 day health challenge! Ik ben aan de koekjes gegaan! Ik merk dat als ik erg moe ben ik het gewoon niet vol kan houden. Oh oh oh!

 

Woensdag

Lifestyle en spiritualiteit

Coffee art!

 

Donderdag

Lifestyle en spiritualiteit

Gezellig even langs bij oma en ze hadden weer prachtige bloemetjes op de tafel staan!

Lifestyle en spiritualiteit
Lekker lunchen!

Lifestyle en spiritualiteit

’S avonds was het tijd voor lekker asperges met aardappeltjes, gekookt eitje en een botersausje.

Lifestyle en spiritualiteit
En door naar Harderwijk voor een demonstratie van mediumschap van eerder afgestudeerden van de Academie!

 

Vrijdag

Lifestyle en spiritualiteit

Ik heb kaartjes gekocht voor DOTAN :D:D:D.

Lifestyle en spiritualiteit

Helaas niks gewonnen.

Koffie, Starbucks, Lifestyle, Spiritualiteit

Even naar Amsterdam boodschapjes doen en een koffietje + worteltaartje bij Starbucks :P.

 

 

Zaterdag

Lifestyle en spiritualiteit
Klaar voor de IJhallen!

Lifestyle en spiritualiteit

Wie maakt mij los :D.

 

Vindt je mijn dagboek leuk? Zou je het dan willen liken en delen? :D. Dank je wel!

 

Tot volgende week!

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *