Raph’s Dagboek Week 34

Raph’s Dagboek Week 34

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La ViePfff… wat een week. Hij begon zo leuk, maar naar mate de week vorderde werd hij toch iets minder leuk. Mijn oma is namelijk op donderdag 20 Augustus overleden. Een week met een lach en een traan…

 

Zondag      

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La Vie

Zoals jullie weten ben ik bezig met het boek ‘The Magic’. Een van de oefeningen was een top 10 lijst maken van jouw wensen. Ik heb er direct een mooi moodboard van gemaakt, zodat ik elke ochtend mijn top 10 zie! Een aanrader!

 

Maandag   

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La Vie

Maandagochtend en het was weer tijd voor de halfjaarlijkse controle. Helaas, er zit een beginnend gaatje, dus ik moest een nieuwe afspraak maken om deze te ‘dichten’.

 

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La VieTijd voor een espresso!

 

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La Vie’S avonds had ik een etentje bij Loetje Centraal. Een speciaal etentje kan ik wel zeggen. Ik heb namelijk voor het eerst familie ontmoet van onze Franse kant van de familie! Ook al ben ik begonnen met een gezondere levenswijze, de biefstuk van Loetje kon ik toch echt niet weerstaan!

 

Woensdag   

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La Vie

De capsules van Juice PLUS+. Sinds vandaag ben ik overgestapt op 2 capsules van elke variant! Ik voel me energiek. Heerlijk! Lees hier meer over Juice PLUS+.

 

Donderdag   

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La Vie

De dag begon dubbel, want op woensdagavond ben ik bij mijn erg zieke oma geweest, waarvan wij zagen dat het einde in zicht kwam. De dag begon ik met een heerlijk ontbijt.

 

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La VieIn het begin van de middag kreeg ik het telefoontje dat ze is overgegaan naar de spirituele wereld. Pfff… potverdorie! Voor haar heel fijn, want nu hoeft ze niet meer te lijden en te strijden. Ook al weet ik dat alleen haar lichaam niet meer bij ons is en heb ik haar aanwezigheid al mogen voelen, toch blijft het ontzettend moeilijk en verdrietig om haar niet meer bij ons te hebben!

 

 

Vrijdag   

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La Vie

Tijd om de begrafenis te regelen. ’S Ochtends kwamen wij met de familie bij elkaar en ontvingen wij de uitvaartverzorger bij ons thuis om de uitvaart te organiseren. ’S Middags maar direct de bloemen regelen en de kaarten versturen. Zelf heb ik het onderdeel muziek en video op mij genomen. Daar heb ik zondag een aardige tijd aan besteed, maar wat fijn om dat te mogen doen! Het is echt prachtig geworden.

 

Zaterdag   

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La Vie

Aangezien alles was geregeld kon ik samen met een hele lieve vriend een dagje ontspannen in de sauna. We hebben een bezoekje gebracht aan Spa Sereen. WOW! Wat een prachtige sauna en een geweldig personeel! Echt een aanrader.

 

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La Vie Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La VieAangezien wij nogal sushi fan zijn, zijn we daarna lekker sushi gaan eten. Vooral die ronde sushi met de carpaccio! Zulke lekkere sushi heb ik nog nooit geproefd! Nou ja, de vorige keer dat we daar aten wel dan haha.

 

Zondag 

Raph's Dagboek Week 34 - Toutes La Vie

Heerlijk ontbijtje om de dag goed te beginnen. Ik had immers 6 uur computer voor de boeg ;).

 

Tot volgende week.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *