Raph’s Dagboek Week 35

Raph’s Dagboek Week 35

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La VieJeetje wat vliegt een week toch weer voorbij! In dit dagboek zie je ook weer een lach en een traan voorbij komen. Niet letterlijk hoor ;). Deze week heb ik gesproken op de begrafenis van mijn oma en ben ik dit weekend lekker in De Zwanenhof in Zenderen waar ik de eerste dag van de Open Medium Dagen mee heb gemaakt!

 

Maandag 

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La Vie

Vandaag ben ik naar Zorgvlied gegaan om de filmpjes te testen die ik heb gemaakt voor de begrafenis van mijn oma. Ik heb onder twee nummers allemaal mooie foto’s van haar geplaatst, zodat we haar hele leven voorbij zien komen en terug kunnen denken aan de mooie herinneringen!

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La VieToen ik aankwam bleek dat ze aan het filmen waren voor de televisie serie Adam en Eva. Zelf kijk ik het nooit, maar mijn zus vroeg al: ‘Wie is er dood gegaan?’. Geen idee haha. Ik stond in de aula en er lag een kist met een bloemstuk op. Nou heb ik daar wel een foto van gemaakt, aangezien de opstelling van de stoelen niet echt geslaagd stonden, maar helaas is het niet te lezen welke naam op het lint stond van het bloemstuk. Sorry, nog even wachten dus…

 

Dinsdag   

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La Vie

De dinsdag is altijd nanny dag, maar ik begon de dag met het opschrijven van de 10 dingen waar ik dankbaar voor ben.

 

Woensdag   

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La Vie

Vandaag neem ik alweer 2 weken de capsules van Juice PLUS+ in en ik kan je wel zeggen, ik merk dat ik meer energie heb! Zoals jullie weten ben ik overspannen geweest en ben ik de afgelopen maanden, wederom, daarvan aan het herstellen. Het blijft voor mij een uitdaging om mijn energielevel goed te krijgen, zodat ik weer normaal kan functioneren. Sinds ik de capsules van Juice PLUS+ inneem, merk ik dat ik meer energie heb. Aan het einde van de dag ben ik wel moe, maar niet meer zo uitgeput wat ik eerder had, waardoor er niks meer uit mijn handen kwam. Heel erg fijn om zo een verschil te merken! Door van elk potje (Juice PLUS+ Fruit Mix, Groente Mix en Vineyard) 2 capsules per dag in te nemen krijg ik sowieso elke dag de juiste hoeveelheid groenten en fruit binnen, buiten de groeten en fruit dat ik eet op die dag!

Lees hier meer over Juice PLUS+.

 

Donderdag

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La Vie

Donderdag was de begrafenis van mijn oma. Een verdrietige dag, maar een prachtig afscheid! We hadden het niet beter kunnen doen. In de auto naar het uitvaartcentrum zei ik nog tegen mijn moeder, ondanks dat het een verdrietige dag is, ik het altijd een magische dag vind. Er hangt een bepaald sfeer om de dag heen, waarbij je een laatste eer kunt bewijzen aan je dierbare!

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La Vie

Nadat wij de kist dicht hebben gedaan was het tijd om in de volgauto te stappen. Zo mooi dat de eerste 100 meter de uitvaartverzorger voor de auto uitloopt. Erg respectvol! Prachtig. Uiteindelijk zijn wij op 2 plaatsen gestopt waar mijn oma een hele lange tijd van haar leven heeft gewoond. Toch wel erg raar om daar dan nu anderen mensen in ‘haar’ huis te zien klussen.

Zoals ik net al vertelde was het een prachtig afscheid. Ik heb zelfs gesproken! Voordat het voor mij tijd was om mijn speech te houden zat ik met tranen in mijn ogen. Mijn oma had zich namelijk al aan mij laten zien en het besef kwam weer even dat dit het laatste was wat wij voor haar konden doen. In gedachten riep ik naar boven: ‘Oom, help eens even. Ik wil namelijk niet al met tranen beginnen en ik doe dit voor jou, dus kan je mij helpen dat ik weer even rustig wordt?’. Dat heeft ze gehoord, want ik werd rustig. Bij de eerste zin die ik voorlas voelde ik de tranen alweer opborrelen, maar het is mij gelukt om ze te bewaren voor de laatste zin: Ondanks dat ik je enorm ga missen, blijven de herinneringen altijd bestaan en ben je een gedachte bij mij vandaan (snik, snik). 

 

Vrijdag  

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La Vie

Ook deze ochtend begon ik met mijn lijstje van dankbaarheid. De laatste van het boek!

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La Vie’S avonds las ik het boek uit. Echt geweldig boek! Zeker een aanraden en binnenkort kun je er meer over lezen!

 

Zaterdag   

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La Vie Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La Vie

Zaterdag vertrok ik samen met mijn moeder naar Zenderen, daar organiseert De Zwanenhof namelijk elk jaar de Open Medium Dagen, waar mediums van binnen- en buitenland aanwezig zijn! Zo kun je consulten boeken, demonstraties, tutorials en lectures bijwonen en meer te weten komen over het mediumschap. Ik begon mijn dag met een demonstratie Spirit Art van Su Wood en José Gosschalk. Su krijgt een persoon door vanuit de spirituele wereld en tekent deze. José demonstreert mediumschap gedurende het moment dat Su tekent. Dat wil zeggen dat José informatie doorkrijgt van deze persoon en de ontvanger bewijzen en een boodschap door kan geven. Leuk weetje is dat Su nog nooit een les of studie heeft gehad in tekenen. Haar talent ontvangt ze op het moment dat zij zich afstemt met de spirituele wereld!

Uiteraard heb ik nog meer demonstraties en lezingen gevolgd, maar daar vertel ik je van de week meer over!

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La Vie Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La VieHier op de Zwanenhof kun je altijd heerlijk eten! En dat heb ik gedaan!

Raph's Dagboek Week 35 - Toutes La ViePrachtig uitzicht vanuit mijn kamer.

Zo, nu ga ik snel even mijn koffer inpakken en genieten van een laatste dagje hier op de Open Dagen!

Tot volgende week!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *