Raph’s Dagboek Week 36

Raph’s Dagboek Week 36

Raph's Dagboek - Toutes La VieSTOP DE TIJD! Wat vliegt die voorbij! Het lijkt wel een A380 :D. Deze week ben ik eindelijk weer begonnen met sporten, ben ik een bikkel geweest bij de tandarts, hadden we na de zomerstop weer een healing avond en heb ik vandaag genoten van een heerlijke high tea!

 

Maandag   

Raph's Dagboek - Toutes La VieDe maandag staat altijd in het teken van Toutes La Vie. Ik begon met bloggen en nam af en toe een slok van de heerlijke Kundalini thee!

Raph's Dagboek - Toutes La VieHelaas moest ik even pauze nemen om een gaatje te laten vullen bij de tandarts. De spuit lag al klaar om mij te verdoven, maar ik heb het deze keer zonder verdoving gedaan. AUW!!!!

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

’s Avonds stond ik klaar voor de Body Pump les. Wat had ik een spierpijn dinsdag, maar goed het was weer even geleden, maar super lekker!

 

Dinsdag   

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Na de nanny dag even lekker ontspannen in een warm bad (goed voor de spierpijn).

 

Raph's Dagboek - Toutes La VieDaarna dook ik mijn bed in om weg te zwijmelen bij Suits :D.

 

Woensdag   

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Begin de dag met een goed ontbijtje!

 

Raph's Dagboek - Toutes La Vie’S avonds hadden wij onze maandelijke healing voor onze healing service genaamd Healing Service Almere. Elke eerste woensdag van de maand ben je van harte welkom voor een gratis healing! Voor meer informatie kun je terecht op www.healingservicealmere.nl of op like de Facebook pagina https://www.facebook.com/healingservicealmere.

 

Donderdag   

Raph's Dagboek - Toutes La VieTijd om te sporten! Even rondje Utah gefietst :P.

 

Raph's Dagboek - Toutes La Vie’s Avonds een heerlijke lasagne gemaakt. Ik wil natuurlijk niet opscheppen, maar dit was wel de lekkerste ooit!!

Raph's Dagboek - Toutes La VieMooie tijd om te gaan slapen! Heb jij dat ook vaak dat je op je klokje kijkt en ziet dat het 11.11 uur of 12.12 uur is? Binnenkort leg ik je hier meer over uit!

 

Vrijdag   

Raph's Dagboek - Toutes La VieOverdag heb ik lekker gewerkt en ’s avonds ging ik oefenen met mediumschap. Het demonstreren wel te verstaan! Heerlijk om te doen!

 

Zaterdag  

Raph's Dagboek - Toutes La VieEven lekker ontbijten en daarna door naar de Academie voor Mediumschap. De zomer is weer voorbij en ik heb voor dit jaar nog 4 lessen te gaan! Heel stom, ik ben vergeten om een foto te maken!

 

Zondag

Raph's Dagboek - Toutes La Vie Raph's Dagboek - Toutes La VieVandaag zou mijn oma 82 jaar zijn geworden. Om dat te vieren zijn wij met de familie gaan high tea’en in het Amstel Hotel. Binnenkort kun je hier mijn ervaring over lezen, maar volgens mij spreken de foto’s voor zichzelf!

 

Raph's Dagboek - Toutes La Vie Raph's Dagboek - Toutes La ViePrachtig toilet hebben ze daar! Even snel een fotootje schieten :D. KLIK!

 

Tot volgende week!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *