Raph’s Dagboek Week 39

Raph’s Dagboek Week 39

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Lief dagboek, ik moet je wat vertellen. Ik ben op dit moment zo ontzettend blij met mijn leven! Ik heb zo veel lieve mensen om mij heen, heb werk wat ik erg leuk vind en lekker afwisselend is. Verder ben ik met allemaal leuke projecten bezig, maar het allerbelangrijkste is dat ik na al die jaren zo onzeker te zijn geweest ik mijzelf leuk vind en soms wel eens tot de conclusie kom: zo voelt het dus om van jezelf te houden! Het ene na het andere compliment krijg ik omdat ik zo straal! Dank jullie wel allemaal, ik ben op dit moment na een aantal jaar ook eindelijk weer gelukkig! *Zit soms even op een wolkje*.

 

Zondag      

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Jeej! Het was weer tijd voor een gezellige date met een van mijn lieve vriendinnetjes! Aangezien mijn week nogal vol was geweest, maar ik haar toch ook wel weer erg graag wilde zien, stelde ik een thuis dagje voor. Ik zat heerlijk bij haar thuis in mijn joggingpak en we gingen ouderwets een potje Rummikub spelen. Zie je die hapjes? GODDELIJK! Dadels omringd met spek. Jammie! Koken kan ze wel!

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Daarna werd ik verwend met een heerlijke risotto met zalm en basilicum! En het dessert… oh my god! HEAVEN! Een banoffee. Hoe dat er uit ziet zie je volgende week, want ik ga hem vanavond maken voor mijn gezelschap :D.

 

Maandag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Ik begin de dag trouw met mijn Juice PLUS+ capsules. Eerlijk, ik ga er niet meer mee stoppen! Ik voel me zoveel energieker en mijn stofwisseling is echt top! Juice PLUS+ is trouwens een van die leuke projectjes waar ik mee bezig ben! Hier later meer over.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Voor de lunch trakteer ik mijzelf met een heerlijk broodje tomaat, biologische buffel mozzarella, basilicum en een beetje olijfolie. Smullen maar!Raph's Dagboek - Toutes La Vie

En door naar de bodypump les!

 

Dinsdag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

De oudste van school halen.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Later op de dag kon je een nieuwe blog lezen. Deze ging over geluk. Nog niet gelezen? Lees hem HIER.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Toen ik thuis kwam van werk ben ik in bad ‘gedoken’ (eerst wel even vol laten lopen hoor) en toen ik er uit kwam kon ik alleen maar aan mijn bed denken! Zo moe was ik! Zelfs niet nog een serietje kijken om te ontspannen, maar echt mijn BED!! Daar moest ik heen. Uiteindelijk lag ik er om 21.00 uur in en besloot om toevallig op deze prachtige tijd te gaan slapen! Even bijtanken van de afgelopen week, want ik ben alleen maar bezig geweest met allemaal leuke dingen en leuke mensen, maar vergeet dan even de tijd voor mezelf in te plannen. Oepsie! Lesje! Gelukkig is mijn lichaam zo lief om dan gewoon niet meer door te kunnen en mij rugpijn te geven haha. Dan baal ik als een stekker en denk terug: ja, maar wat wil je dan? Je neem geen moment rust! Pfff….. Oké, oké! Ik ga er naar luisteren. De volgende dag ben ik direct mijn agenda er bij gaan pakken en strepen gaan zetten -> ME TIME! Lastig als je eigenlijk 100.000 andere dingen wilt doen en alles zo leuk is, maar hey! We gaan niet meer terug naar dat vermoeide gevoel, dus ME TIME is NODIG!!! #genoteerd.

 

Woensdag   

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Met de oudste ben ik ’s middags even lekker gaan kleuren en ik besloot de Toutes La Vie zon te tekenen. Niet helemaal gelukt zoals ik wilde, want we konden geen gum vinden, maar ach, best leuk geworden voor een eerste keer toch?

 

Donderdag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Even een rondje wandelen met onze kleine blaffer en wat kan ik toch altijd genieten als ik langs deze boom loop. Hij is enorm groot en prachtig! #callmeanaturefreak

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

’s Avonds deed ik even mijn jaaroefening voor de opleiding, namelijk de lintjes! Ik trek de lintjes blind en voel welke kleur het is. Nu denken jullie vast, jaja en jij wilde niet zweverig zijn toch? Haha! KLOPT! Toen ik ermee begon dacht ik echt ja hoor, dat kun je gewoon niet voelen! Wel dus. Oefening baart kunst. In hou het lintje in mijn handen en voel in mijn handen hoe warm het wordt. Zo heb ik bij rood bijvoorbeeld dat ik mijn hartslag in mijn handen voel. Apart he! Helaas ben ik nog niet bij 10 van de 10 goed, maar hoe vaker ik oefen hoe beter het gaat!

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Daarna ben ik een kop thee gaan zetten, heb ik Classic FM opgezet en ben ik lekker gaan lezen! Poeh wat een heerlijke ontspanning! #notetoself #vakerdoen.

 

Vrijdag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Overdag kon je mij vinden in mijn outfit voor de dag: zwarte losvallende jurk met gympen!

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

’s Avonds ging ik uiteten en trok ik mijn laarsjes aan! Overdag lekker sportief en ’s avonds netjes! Perfect combination baby!

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Zin in het etentje! Voor de avond had ik super leuk gezelschap van een hele lieve vriend en hij had al opgeschept dat het eten heerlijk zou zijn.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Nou, hij heeft geen woord gelogen!

 

Zaterdag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Overdag kon ik het niet laten om achter mijn laptop te kruipen en verder te gaan met een van de projectjes. Rond de klok van 16.00 uur ging ik mijn moeder ophalen van haar opleidingsdag en bracht haar naar Schiphol. Ze gaat even een paar dagen genieten bij een vriendin in Frankrijk. Mijn hartje ging weer sneller kloppen met al die blauwe vogels :D.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Daarna door naar Landsmeer waar ik was uitgenodigd voor een super leuke kookavond bij Puur Simpel Samen. De avond stond in het teken van tapas en sushi! Binnenkort lees je op Toutes La Vie mijn gehele ervaring van deze avond, maar ik kan je nu al verklappen dat het een succes was!

 

Tot volgende week!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *