Raph’s Dagboek Week 40

Raph’s Dagboek Week 40

Raph's Dagboek - Toutes La VieHoly moly, mijn tweede jaar op de academie zit er alweer bijna op! Deze week had ik een toets dag, heb ik met de kids mijn moeder van Schiphol gehaald, een prachtig schilderij gekocht welke is gemaakt in 9 minuten en 33 seconden én heb ik een nieuwe uitdaging aan mijn lijst toegevoegd!

 

Zondag      

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Zondag had ik ‘borrel zondag’ met twee oud collega’s. Eens in de zoveel tijd spreken wij met elkaar af en telkens is iemand anders aan de beurt om te koken. Super leuk! Dit keer was het mijn beurt. Vooraf had ik een salade van tomaat, mozzarella en basilicum en serveerde ik een  romige paprikasoep. Heerlijk! Daarna pasta met camembert (klik HIER voor het recept) en als dessert een banoffee met huisgemaakte karamelsaus. Wees gerust, de recepten van de overige gerechten volgen snel!

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Hebben jullie hem gezien, de bloedmaan? Ik heb er speciaal mijn wekker voor gezet!

 

Maandag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Maandag was een drama dag. Zoals jullie weten gebruik ik al enige tijd de capsules van Juice PLUS+ en barst ik weer van de energie. Wat de juiste hoeveelheid groenten en fruit al niet met je doet! Mijn valkuil is dat ik dan veel te veel ga doen en de afgelopen twee weken was dat ook het geval. Resultaat -> maandagmorgen wakker worden en helemaal kapot zijn! Zo erg dat ik het gevoel had wel een maand te kunnen slapen en weer misselijk wakker werd. Bleh, dat wil ik niet meer! Lesje dus dat ik mij écht aan mijn ‘me-time’ moet houden. Dat had ik voor afgelopen week en de komende weken al ingepland, maar ja, iets te laat! Dagje bankhangen en relaxen als resultaat (en een beetje gek doen op Snapchat -> touteslavie.com), want ik moet vanaf dinsdag gewoon door!

 

Dinsdag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Deze goddelijke pasta maakte ik tijdens mijn werkdag als nanny en poeh poeh, daar wil je wel 10 borden van op!

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Onderweg naar huis zag ik deze prachtige ondergaande zon. Wat kan ik daar toch van genieten.

 

Woensdag   

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Mijn moeder kwam weer terug van haar korte vakantie, dus ik ben samen met de kids naar Schiphol gegaan om haar op te halen. Twee vliegen in 1 klap! Wat vonden ze het weer prachtig. Dit was trouwens de eerste keer dat de kleinste mee ging. Hij had het enorm naar zijn zin.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

’s Avonds door naar de academie (Academie voor Mediumschap), want daar demonstreerden derde jaars hun mediumschap. Altijd leuk om bij te zijn. Deze avond staat in het teken van de studenten en het oefenen van hun mediumschap. Soms oefen ik zelf ook. Ik sta nog niet voor de groep, dat mag ik volgend jaar oefenen voor ‘vreemd’ publiek, maar een privé consult heb ik al een paar keer gegeven. Lijkt het je leuk om hier een keer bij te zijn? Kijk dan voor meer informatie op www.josegossschalk.nl en wie weet tot de volgende keer!

 

Donderdag  

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Vandaag was een bijzondere dag op meerdere vlakken. Zo heb ik lekker geluncht in de tuin van Cynthia.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

En besloot ik om een stap verder te gaan met Juice PLUS+. Vanaf vandaag ben ik licentiehouder (ik vind partner mooier klinken, maar goed) en kunnen mensen bij mij het product bestellen. Super leuk! Ik ben echt enorm enthousiast en mocht je interesse hebben in meer energie, een goede stofwisseling en goed zorgen voor jouw lichaam, dan weet je mij te vinden! Alvast wat meer informatie over Juice PLUS+ kun je HIER lezen.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Even lekker een pizza eten met mama in Laren, voordat wij iets heel speciaals mee gaan maken.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Namelijk een demonstratie fysiek mediumschap door José Medrado. Medrado heeft in Brazilië een opvang voor daklozen kinderen opgebouwd. Ik kan je er heel veel over vertellen, maar dat doe ik binnenkort uitgebreid in een blog. Tijdens deze avond gaat Medrado in trance en schilderen de bekende schilders als Renoir, Boudain, Monet, Manet, Van Gogh, Picasso door, gebruik te maken van zijn lichaam, de prachtigste schilderijen. Deze schilderijen worden tussen de 4 en 12 minuten gemaakt en het is zo ontzettend bijzonder om dit fenomeen mee te maken! Na afloop heb ik geboden op dit prachtige schilderij geschilderd door Manet in 9 minuten en 33 seconden en ik ben tevens de troste eigenaresse van dit juweeltje. Hiermee steun ik het centrum in Brazilië. Zo fijn om te doen.

 

Vrijdag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie Raph's Dagboek - Toutes La Vie Raph's Dagboek - Toutes La Vie Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Even lekker boodschappen doen in Amsterdam.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie Raph's Dagboek - Toutes La Vie

En daarna lekker bij Starbucks genieten van een Pumpkin Spice Latte. Heerlijk! Even een zen momentje in de zon.

 

Zaterdag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Zoals ik in de intro al schreef, zit mijn tweede jaar op de academie er alweer bijna op! Op zaterdag was het de ‘Eer van je werk dag’, welke in het teken staat van een toets en kijken hoe ver jij op dit moment bent in jouw ontwikkeling. Ik zat te popelen om de vragen te beantwoorden.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

’s Avonds even een simpel, maar lekker gezond gerechtje én op tijd naar bed!

Tot volgende week!2 gedachten over “Raph’s Dagboek Week 40”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *