Raph’s Dagboek Week 41

Raph’s Dagboek Week 41

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Zoals jullie weten en aan mij kunnen zien hou ik enorm van lekker eten! Inmiddels probeer ik op mijn voeding te letten en gaat mijn focus naar goede en gezonde producten. Nu ik bezig ben met mijn dagboek kan ik het thema eten er wel aan vast plakken haha. Ik kwam tot de conclusie dat de meeste foto’s over eten gingen :P.

Zondag      

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Gezellig met een van mijn vriendinnetjes lunchen bij Coffee & Coconuts. Ik zat er iets eerder, zodat ik alvast kon beginnen aan mijn dagboek van vorige week en daarna lekker geluncht. Lees mijn eerdere ervaring bij Coffee & Coconuts HIER.

 

Maandag  

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Even een lekkere gezonde lunch gemaakt! Huisgemaakte pesto met hüttenkäse en pomodori. Inderdaad, het gerecht dat ik tijdens de kookavond heb gemaakt. Aangezien ik teveel had, heb ik de andere portie in een potje gedaan en de volgende dag meegenomen naar mijn werk. Jammie!

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

In DEZE blog kunnen jullie lezen met welk leuk nieuw project ik bezig ben! Nog niet gelezen? Doe dat dan nu :D. De komende tijd blog ik iets minder en ben ik hier mee bezig!

 

Dinsdag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Jaja, de herfst is er al weer even, maar kijk hoe schattig dit is op school van de oudste!

 

Woensdag   

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Ik zag bij mijn zus zoveel appels in de koelkast liggen, dat ik op het idee kwam om even huisgemaakte appelmoes te maken. Heerlijk is hij en je raad het al, het bakje was leeg. Ook maken? Check het recept HIER.

 

Donderdag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Na een pittig dagje schoonmaken en dingen regelen besloot ik mijn (nou ja, Jamie’s) verrukkelijke pasta te maken. Super makkelijk en echt een van mijn favorieten! Het recept volgt nog.

Raph's Dagboek - Toutes La VieDe Meiden van de Herengracht. Een van mijn favoriete series van dit moment en HELP! Ik ben verliefd op Hugo….. Eerder heb ik hier ook al een blog over geschreven. Nou ja niet over Hugo, maar wel over de serie! Lees hem HIER.

 

Vrijdag    

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Druk bezig met dat nieuwe project! Heb je mijn blog waar ik je net over vertelde toch nog niet gelezen? Dan verklap ik het maar, het is een Toutes La Vie webshop! Vandaag druk bezig geweest met een collectie te maken. Dit Jamie Oliver boek maakt grote kans. Wat vind jij? Wel of niet doen?

Raph's Dagboek - Toutes La Vie

’s Avonds werd er heerlijk voor mij gekookt.

Raph's Dagboek - Toutes La Vie Raph's Dagboek - Toutes La Vie

En daarna door naar het theater. Super leuke avond gehad en wat heb ik in een deuk gelegen! Nogmaals bedankt dat ik mee mocht!!

 

Zaterdag   

Raph's Dagboek - Toutes La Vie Raph's Dagboek - Toutes La Vie

Shame on us, maar na een paar maanden zag ik eindelijk weer mijn lieve vriendinnetje uit Zeeland! We hebben een super leuke dag gehad in Leiden en zoals je kunt zien, heerlijk gegeten :D.

Tot volgende week!2 gedachten over “Raph’s Dagboek Week 41”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *