Raph’s Dagboek Week 43

Raph’s Dagboek Week 43

Raph's Dagboek  |  Toutes La Vie

‘Hoe gaat het met je? Ja goed, maar druk, druk, druk’. Ik heb besloten dat ik dat niet meer ga zeggen! Wel dat het goed gaat natuurlijk (als dat ook echt zo is), maar niet meer dat ik het druk heb, want dat geeft een negatieve lading aan alle leuke dingen die ik aan het doen ben :D. Deze week was ik lekker bezig met de webshop, het nannyschap én mijn andere nieuwe uitdaging, waarvoor ik een weekend naar Freiburg ben geweest!

 

Zondag      

Raph's Dagboek  |  Toutes La Vie

Lekker ontbijten met een gezonde (zelfgemaakte) smoothie, koffie en roerei :P.

Raph's Dagboek  |  Toutes La Vie

Tijd om te relaxen en een maskertje op te doen. Ik ben altijd fan van de gezichtsmaskers van de HEMA!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Ik zat er weer klaar voor hoor -> Penoza!

 

Maandag    

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

De hele dag stond in het teken van de webshop! De ingekochte producten prijzen en uitzoeken. Ook nog even gewerkt aan de uitstraling van de shop. Hier hebben jullie een sneak preview :D. En? Wat vinden jullie er van?

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Eigenlijk wilde ik gaan sporten, maar ik had nog zoveel te doen als ik mijn doel wilde behalen om online te kunnen gaan op 30 oktober 2015, dus ik besloot mijn wandelschoenen aan te doen en even 30 minuten stevig door te wandelen! Frisse lucht en beweging doet een mens goed!

 

Dinsdag    

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Lucky number…. Nee hoor dat is een grapje, want het nummer heeft er niks mee te maken, maar ik mocht op het laatste moment toch nog aanwezig zijn bij de seance van fysiek mediumschap door medium Scott Milligan. Wow, wat was het weer prachtig.

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Helemaal omdat mijn moeder en ik de mazzel hadden dat mijn overleden oma doorkwam en wij haar mochten horen. Heerlijk die kusjes die wij kregen! Thuis aangekomen kon ik er niet over uit. Het ultieme is gebeurd. Prachtig. Ik ben even naar haar toe gelopen (zie foto achter mij) en heb haar een kus gegeven! Ook al is ze niet meer hier lichamelijk bij ons, ik voel haar om mij heen en weet dat ze er altijd is!

 

Woensdag    

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Tekenen met de boys!

 

Donderdag    

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Ook vandaag stond in het teken van de webshop én van mijn trip naar Freiburg! Nog even boodschappen gedaan en de auto volgetankt, zodat we de volgende dag direct een aantal kilometer door konden rijden!

 

Vrijdag    

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Na wat file kwamen we aan in Freiburg en wat reden wij door een mooie omgeving!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Met het team lekker eten! Ik werd even op mijn vingers getikt door 20 Something Girl. Ik moest het bord namelijk van de zijkant fotograferen, dan komt het veel mooier uit. Deze is dan ook door haar gemaakt! Trouwens, ze blogt ook! Leuk om even een kijkje te nemen! www.20somethinggirl.com.

 

Zaterdag  

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Dag 1 van de conferentie en ik was er helemaal klaar voor!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Cynthia ook :D:D.

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Tussendoor even een koffietje scoren! Zo fijn dat ze goede koffie hadden. Deze coffee addict heeft dat nodig haha!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Een presentatie van Julie Herbst! Geweldige powervrouw en een ontroerend verhaal over haar gezondheid, dat van haar man en haar gezin. #lovethisproduct #healthylifestyle

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

’S avond hadden we het feest met het thema oranje. De dochter van een van onze teamgenoten had heel lief oranje armbandjes voor ons gemaakt!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Wat was het gezellig!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Super leuke decoratie! Zitzakken en poefjes in stijl.

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Jaja, ik was Miss Happy!

 

Zondag

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Geweldig om de founder van te mogen horen praten. Inspirerend al die verhalen over gezondheid!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Even een shotje tussendoor! #misshappy

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Onderweg naar huis kwamen we er maar 5 tegen (de vrachtauto’s rijden niet op zondag), maar op de heenweg kwamen we uit op 30 vrachtwagens in totaal. Bizar! Zoals jullie kunnen zien lijkt het zonnetje van deze vrachtwagen erg op de Toutes La Vie zon. Leuk weetje is dat de Toutes La Vie zon vroeger het logo was van mijn vaders bedrijf. Mijn zus gaat verder met de naam en ik met het logo. Jaren later kwamen wij de vrachtwagen wel eens tegen op de snelweg en dit keer dus 30 stuks! WOW!

Tot volgende week!3 gedachten over “Raph’s Dagboek Week 43”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *