Raph’s Dagboek Week 44

Raph’s Dagboek Week 44

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Wat is het toch prachtig buiten met al die herfstbladeren en de zon die schijnt. Ik geniet er volop van en dat is ook te zien in mijn dagboek van deze week.

 

Maandag    

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Zoals jullie weten ben ik al 2,5 maand bezig met mijn gezonde levensstijl en neem ik elke dag de capsules van Juice PLUS. Ik voel mij er zoveel beter door! Wat elke dag de juiste hoeveelheid volgroeide groenten en fruit al niet met je kunnen doen! Daarnaast gebruik ik nu ook de maaltijd vervangende shakes. Ik die shakes verafschuw, vind deze gewoon lekker. Waarom ik de shakes neem? Ik vind het makkelijk en ik eet de juiste hoeveelheid per maaltijd (i.p.v. nog een boterham extra wat mij niet verder gaat helpen). Ik hoorde mijn moeder roepen: “Maak je een shake? Maak er voor mij ook een!”. Vandaar! En mocht ik er op een natuurlijke manier wat mee kwijtraken (omdat ik die extra’s achterwege laat) is dat mooi meegenomen!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Aan het werk voor de webshop!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Nog even een terugblik naar mijn weekendje Freiburg. Wat was het gezellig en inspirerend!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Het hotel voor een weekendje Düsseldorf is geboekt! Op naar de kerstmarkten! Iemand nog tips?

 

Dinsdag    

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Aan de wandel met de oudste, speeltuinroute haha. Kijk wat prachtig!

 

Woensdag    

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Familiepan tomatensoep in de maak! Jammie de bammie.

 

Donderdag    

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Werk aan de winkel. Lekker bezig met de webshop en tussendoor even een shake. Ideaal als je even door wilt werken!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Even een frisse neus halen met Kira, ook al weer zo een mooi plaatje. #inlovewiththefall

Raph's Dagboek | Toutes La VieIk had zo een trek in de quinoa salade met mango en oosterse wokgroenten. Het recept vind je HIER.

 

Vrijdag
Raph's Dagboek | Toutes La Vie
Overdag gewerkt en ’s avonds ging ik eten bij een vriend. Hij had voor zijn verjaardag een sommelierbox gekregen. Ik keek even het boekje door en zag daar ineens de fles wijn die mijn vader altijd dronk! #bringsbackmemories.

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Daarna door naar de film ‘Ja ik wil’. Tot onze verbazing kregen wij een glaasje Prosecco en wat nootjes. #mykindoflifestyle.

 

Zaterdag    

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Door naar de Academie voor Mediumschap, de laatste lesdag alweer van jaar 2. Nog maar 1 jaar te gaan, de tijd vliegt echt voorbij. Een beetje bewegende foto, maar ook hier weer een plaatje!!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Mijn plekkie.

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Vorige lesdag een toets gemaakt. Yes! Een 9!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Even buiten tijdens de pauze zag ik dit prachtige blad. #lovenature

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Dit jaar hadden wij een erg leuke jaaropdracht. Wij mochten van iemand in de groep de ‘aartsengel’ zijn. Deze persoon hielden wij het hele jaar in stilte in de gaten. Vandaag was de dag om te vertellen hoe de vooruitgang is gegaan, wat je opviel en een mooie cadeautje te geven, waarvan jij dacht dat het bij de persoon paste. Tijdens mijn speech kon ik mijn tranen niet bedwingen. Toen was Hanneke Hueber aan de beurt. Zelf was ik er van overtuigd dat iemand anders mij had, dus toen ze vertelde dat ze mijn aartsengel was, was ik echt stomverbaasd! Na een prachtige speech was het al moeilijk om mijn tranen in bedwang te houden, maar toen ik eenmaal de handdoek van het schilderij mocht halen bleven de tranen stromen. Zo prachtig! Een zelfportret! Iets wat ik altijd al eens had willen maken en nu stond het recht voor mijn neus! Nog steeds ben ik stomverbaasd over het feit dat Hanneke dit voor mij heeft willen maken, de tijd er in heeft gestoken en niet te vergeten de liefde! Poeh….. die kwam wel binnen hoor!! Ik ben haar enorm dankbaar (vandaar de iets kleine oogjes :D)!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Nog even een close up! Mooi he!

Tot volgende week!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *