Raph’s Dagboek Week 46 & 47

Raph’s Dagboek Week 46 & 47

Raph's Dagboek Week 46 & 47Vorige week heb ik jullie helaas niet kunnen voorzien van een kijkje in mijn leven. Vorig weekend werd ik namelijk ziek en had ik een aardige bacterie in mijn lichaam wonen. Knocked out was ik! Deze week daarom ook een dubbel dagboek.

 

Woensdag    

Jeej! Vandaag ben ik jarig :D. 28 jaren jong. Ik heb een heerlijke dag voor de boeg!

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Welke begint in de Apple Store. Mijn laptop, welke ik 5 jaar geleden in Chicago heb gekocht, is het aan het begeven. Nou in ieder geval de muis, waardoor ik genoodzaakt was de Macbook Air van mijn moeder te lenen om zo toch te kunnen blijven werken. Vandaag was het dan eindelijk tijd om mijn nieuwe laptop aan te schaffen en jeetje wat ben ik er blij mee!

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Toevallig was mijn neefje in de buurt, dus we gingen even gezellig samen koffie drinken.

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Ik keek op mijn telefoon en het was 11.11 uur op 11-11. Leuk :D.

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Even een blik werpen op het Vondelpark en door naar de auto.

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Om deze heerlijke taartjes te halen. Smullen maar!

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Ik vierde het niet maar mijn zus, zwager en 2 lieve neefjes kwamen gezellig langs. Ik heb twee prachtige tekeningen gehad :D. #tanteistrots

Raph's Dagboek Week 46 & 47

TIJD VOOR TAART :P.

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Het uitpakken van je Macbook en hem voor het eerst aanzetten is toch altijd wel even een momentje :D.

Raph's Dagboek Week 46 & 47

The old & new! Tijd om alles over te zetten. #staatmeeveneenvermogenop1bureau

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Mijn favoriete pasta. Zo lekker en zo simpel!

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Ah nog 1 taartje dan!

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Kaartjes trekken (ook verkrijgbaar in de webshop www.touteslavieshop.com, volgende week online). Toepasselijke trekking!

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Vorig jaar ben ik een nieuwe traditie gestart, namelijk Champagne drinken op mijn verjaardag. Het blijft een dag om te vieren en daar hoor Champagne bij!

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Slimpie hier is soms een beetje cijfer dyslectisch. Dyscalculie noemen ze dat. Ik haal gewoon 2 cijfertjes door elkaar heen, zo ook deze. Maar weet, het komt uit een goed hart!

 

Donderdag    

Raph's Dagboek Week 46 & 47

26 soorten groenten en fruit. Een goed begin van elke dag!

 

Vrijdag    

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Vrijdag de dertiende. De dag van de stofwisselingsmeting! Even lekker lunchen voordat we de metingen gaan doen!

 

Zaterdag    

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Ook vandaag had ik weer les. Ik werd wakker met keelpijn en was erg moe. De afgelopen weken ben ik als een gek door gegaan, omdat ik met zo veel leuke dingen bezig ben dat ik mezelf moeilijk in kan dimmen. Mijn lichaam begon dat voor mij te doen. Tijdens de les kreeg ik het ontzettend koud en voelde ik dat ik koorts kreeg. Dat is even balen, want ’s avonds zou ik met mijn vriendje naar de show van Veldhuis & Kemper gaan. Daar zat ik dan, rillend van de kou, maar wat heb ik gelachen!

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Op een gegeven moment sprong van een van de 2 zijn hemd open. Zelf kwam hij niet meer bij van het lachen, dat hoorde niet bij de show hahaha.

 

Maandag    

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Ik werd wakker met een hals die zo een pijn deed als ik hem bewoog en een koorts die de pan uit vloog, dat ik toch maar even de dokter ben gaan bellen. ’S middags kon ik gelukkig even langskomen. Een bacteriële keelinfectie was de uitslag. Aan de antibiotica en rusten. Meer kon ik niet!

Raph's Dagboek Week 46 & 47

Dus…wekkertje zetten om de pillen in te nemen.

 

Zaterdag  

Raph's Dagboek Week 46 & 47 Raph's Dagboek Week 46 & 47

Eindelijk voelde ik me iets beter. Met mijn lieve vriendje ben ik IJsselstein in gegaan (daar woont hij) en hebben we echt heerlijke chocomel gedronken  (welke we zelf maakten) en een heerlijke brownie gegeten. Aan chocola geen gebrek :P.

Raph's Dagboek Week 46 & 47 Raph's Dagboek Week 46 & 47 Raph's Dagboek Week 46 & 47 Raph's Dagboek Week 46 & 47 21.11.2015.7 Raph's Dagboek Week 46 & 47’S avonds nam hij me lekker mee uiteten naar Rivers Marnemoende. De foto’s spreken voor zichzelf!

Raph's Dagboek Week 46 & 47 Raph's Dagboek Week 46 & 47Als finishing touch kregen we de chocolade trolley. WHAAAAA I AM IN HEAVEN!!!

Tot volgende week!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *