Raph’s Dagboek Week 50

Raph’s Dagboek Week 50

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Een nieuw dagboek waarin ik je vertel waar ik deze week allemaal mee bezig ben geweest! 

 

Maandag
Raph's Dagboek | Toutes La Vie

De zondag was voornamelijk een rust dag, Lekker niets doen en relaxen! #moetikvakerdoen
Maandag was het tijd om mijn nieuwe #osc te bedenken. Aangezien ik merk dat ik de balans in mijn leven mis heb ik het volgende bedacht: “Deze maand ga ik elke dag minimaal 10 minuten per dag mediteren om daarmee de balans tussen werk, sociaal leven en tijd voor mijzelf terug te krijgen. Mocht ik merken dat ik toch weer ‘doorsla’ in mijn enthousiasme, dan mediteer ik nog een keer extra! Daarnaast ga ik meer naar mijn lichaam luisteren. Mijn lichaam geeft aan tot hoever ik kan gaan en daar luister ik nog te weinig naar, terwijl het zo goed voor mij zorgt. Dus daarnaast luisteren naar mijn lichaam, zodat ik een terugval ga voorkomen.”
Op naar een gebalanceerde start van 2016!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie
Ook is maandag de dag van de quotes! Zoals jullie weten plaats ik elke dag een nieuwe quote op Toutes La Vie om jullie te inspireren. Deze maak ik altijd op de maandag en plan ik in voor de hele week! Deze vond ik wel erg goed!

Dinsdag
Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Dinsdag is nanny day! De kleinste had van Sinterklaas een stofzuiger gekregen en hielp mij erg goed met schoonmaken!

Woensdag 
Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Ik werd wakker met dit prachtige uitzicht! Op de foto komen de prachtige lucht en de maan (links) niet zo over, maar ik vond het heerlijk om naar te kijken!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie
Even gek doen met Snapchat! Volg jij Toutes La Vie al op snapchat? Je kunt Toutes La Vie vinden onder de gebruikersnaam: touteslavie.com of scan even deze afbeelding in je account!Snapchat

Raph's Dagboek | Toutes La Vie
De Zelfrespect Tag! Vorige week ben ik getagd door Julia van Geenhuizen (eigenaresse van de leuke 40+ blog rippling.nl). Het was mijn beurt om antwoord te geven op de vragen die je op een positieve manier naar jezelf laten kijken. Heb je hem niet gelezen? Doe het dan HIER.

 

Donderdag
Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Drukke, maar erg leuke dag voor de boeg! Ik begin de dag altijd met mijn groenten en fruit capsules én ik heb oil vulling weer opgepakt! Ik neem een hapje van kokosvet in mijn mond en laat het smelten. Ondertussen spoel ik het goed door mijn mond en na ongeveer 5 minuten spuug ik het uit in een zakje of in de prullenbak. Doe het nooit in de gootsteen, want het vet wordt namelijk daarna weer dik! Door dit te doen reinig ik mijn mond van bestaande bacteriën en krijg ik er wittere tanden van! Binnenkort schrijf ik hier een blogje over!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie
Tadaa, even naar de kapper geweest.

Raph's Dagboek | Toutes La Vie
En door naar IJsselstein, waar ik deze heerlijke klassieke spaghetti met tomaat heb gemaakt voor mijn lieve vriendje. Dit is echt een van mijn favoriete pasta’s! Waarom? Hij is goddelijk, snel en makkelijk te maken en de volgende dag is hij koud heerlijk om te even tijdens te lunch! Ik zeg: win win win win! Het recept vind je HIER.

Raph's Dagboek | Toutes La Vie
Daarna door naar het theater. Mijn lief had 2 kaartjes voor Ton Kas. Wat heb ik gelachen zeg! Super leuke voorstelling.

Vrijdag 
Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Tijd om te werken!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Jeej! Ik heb iets gewonnen! Een boek naar keuze!

Zaterdag
Raph's Dagboek | Toutes La Vie

Kerstmarkt in IJsselstein!

Raph's Dagboek | Toutes La Vie
Nieuwe lippenstift gekocht :D. Vond het wel spannend, want ik droeg vroeger nooit lippenstift. Totdat ik een keer een lippenstift van mijn oma probeerde, een beige. Prachtige naturel kleur. Nu wilde ik voor de kerst eens een mooie rode lippenstift! Ik heb het geprobeerd, maar ik vond het toch niet helemaal bij mij passen. Deze mooie roze is het geworden. #blijmee

Raph's Dagboek | Toutes La Vie
Verjaardagsdiner van mijn schoonvader (zo raar om te zeggen haha). Heerlijke tapas en super gezellig!

Tot volgende week!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *