Rust

Rust

RustRustiger, rustig, rust. Allemaal begrippen die je hetzelfde vertellen, namelijk een paar stappen terug doen en even stil te staan bij het nu. Men heeft het tegenwoordig erg druk en neemt vaak te weinig rust. Even wat tijd voor jezelf. Sommigen hebben genoeg aan een moment, een avond en sommigen hebben wel een hele dag nodig.

Luister eens goed naar je lichaam. Pak jij al genoeg je rust en neem jij in jouw leven genoeg tijd voor jezelf? Je kunt wel altijd klaar staan voor anderen, maar dat wil zeggen dat je met de ander bezig bent en niet met jezelf.

Rust en tijd voor jezelf zijn belangrijke elementen in het leven. Op die momenten ontspan je lichaam en geest. Je krijgt weer ruimte in je hoofd, waardoor er nieuwe ideëen kunnen ontstaan. Nieuwe paden laten zich zien om je over te bewegen. Hoe je dat doet bepaal je natuurlijk zelf. Je kunt het pad stapvoets bewandelen, je kunt rennend het pad volgen, er over fietsen of met de auto scheuren. De keus is aan jou, maar probeer er voor te zorgen dat je tijdens het bewegen je af en toe even de rust pakt, zodat je niet een afslag mist! Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *