Social Media

Raphaëlle Boer

Hi lief mens, fijn dat je er bent! 

Mijn naam is Raphaëlle en ik heet je heel erg welkom hier bij Toutes La Vie! Via Instagram of Facebook ben je hier terecht gekomen en heb ik jouw interesse mogen wekken. In oktober 2022 heb ik er bewust voor gekozen om te stoppen met Social Media. 

Zakelijk gezien kostte het niet te veel tijd, maar ik merkte dat ik te lang bleef plakken en het voor mij verslavend werkte. Dat is niet wat ik voor mijzelf en mijn cliënten wil. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf, de liefde te ervaren en weer in hun eigen kracht te laten staan. En wie weet ontstaat vanuit daar nog wel een verdere ontwikkeling in spiritualiteit en wil je de verbinding voelen met de meest liefdevolle wereld die er bestaat, namelijk de Spirituele Wereld of ook wel het Universum voor velen.  

 

Op Social Media zijn we vooral sociaal bezig en onbewust gebeurd er een hoop in onszelf. We vergelijken ons met anderen, gaan in tekorten denken en de meer meer meer maatschappij sluipt erin. We willen vaak zoveel in het leven en als je dan aan iemand vraagt: waarom doe je het niet? Krijg je als antwoord: ‘Ik heb te weinig tijd’.’. Ook ik heb dat gezegd. Maar als we eerlijk zijn hebben we voldoende tijd, we maken onszelf geen prioriteit.

 

Daarom ben ik gestopt met Social Media en heb ik mijn eigen manier gevonden waardoor ik toch in contact blijf met de mensen die echt geïnteresseerd zijn en mij graag blijven volgen. Dit doe ik door middel van:

 

Hierin deel ik mijn inzichten, levenslessen en leuke leer momenten die ik meemaak in mijn leven. Daarnaast kun je altijd via de nieuwsbrief meedoen met de MONDAY MESSAGE. Ik trek 3 kaartjes en jij kiest er 1 uit vanuit je gevoel. Dit is dan jouw boodschap vanuit het Universum! 

Soms ontvang je een paar weken achter elkaar een nieuwsbrief en soms zit er een weekje (of twee) tussen. Wanneer ik inspiratie ontvang geef ik die graag door ;). 

Kom er gezellig bij! In deze groep (waarin alleen ik berichten kan delen) hou ik je op de hoogte van de nieuwtjes, deel ik korte verhalen én de Boodschap van de Dag! 

Minder focus op de buitenwereld en meer focus op onze innerlijke wereld. Vanuit daar verbinden we met onszelf, de liefde in ons en staan we weer in onze kracht. Uit het hoofd, in het hart.

 

Ben jij de nieuwste Toutie en wordt je lid van de Toutes La Vie familie? Heel leuk! Heel erg welkom.

 

Liefs,

Raphaëlle