SOUL NIGHT bij nieuwe maan

Met je handen op het stuur, vanuit je hart jouw route volgen naar een gelukkig leven. Jouw leven. Het raast aan ons voorbij en soms leven we op de automatische piloot, zonder dat we doen waar we echt gelukkig van worden!

Deze avond is er om te luisteren naar wat je hart je te vertellen heeft, welke route je mag volgen en wat je heel graag wilt. Niet vanuit je ego (je hoofd), maar vanuit je hart (je ziel). Die weet namelijk altijd precies wat de juiste weg is voor jou! Het is aan jezelf om te kiezen of je luistert naar je hoofd of naar je hart.

Hoe ziet de avond eruit?

Jouw ziel weet waar je behoefte aan hebt, wat jij nodig hebt, waar jij gelukkig van wordt en waar je de komende tijd de focus op mag leggen. Tijdens de SOUL NIGHT bij nieuwe maan gaan we verbinden met onze ziel en helder krijgen wat we willen manifesteren in ons leven. Nieuwe maan is daar een perfecte tijd voor! De focus ligt op verbinden met je ziel en manifesteren wat je wilt. Persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De hele avond begeleid ik je hierin.

Wat kan deze SOUL NIGHT bij nieuwe maan voor jou betekenen?

We gaan jouw wensen doelen, vanuit verbinding met je hart (& ziel) helder krijgen en helder maken aan het Universum. Welke stappen mag jij en kun jij gaan zetten om nog meer liefde en geluk te ervaren?

De kracht van deze avond ligt in verbinding en herhaling. Door te verbinden met jezelf krijg je helder wat de bedoeling is. Door dit elke maand te herhalen ga je ook echt stappen maken in je leven die soms sneller kunnen gaan dan je van tevoren voor ogen had.

SOUL NIGHT bij nieuwe maan

We gaan:

 • Mediteren
 • Leren waar deze nieuwe maan voor staat
 • Verbinden met ons Zelf
 • Dankbaarheid beoefenen
 • Manifesteren
 • Visualiseren
 • Affirmeren
 • Liefde, geluk & positiviteit voelen
 • Verbinden met het Universum

Na afloop:

 • Voel je je ontspannen en rustig
 • Voel je de liefde en levensenergie terug in je systeem
 • Heb je helderheid en focus gekregen
 • Ontvang je een persoonlijke boodschap vanuit het Universum door middel van een kaartje
 • De liefhebbers ontvangen ook nog een etherische olie kaart, welke je ondersteunt in jouw proces!

Volg je hart, want dat klopt altijd!

Data

Gun jij jezelf elke maand dit cadeau? Blijf in verbinding staan met jezelf, met je intuïtie, je gevoel en wat jij nodig hebt. Zo leef je vanuit liefde en vertrouwen en kun je de wereld aan!

HOE DOE JE MEE?

Je kunt op 3 verschillende manieren meedoen! Hieronder leg ik het voor je uit!

Optie 1

betaal per keer

Wil jij nergens aan vast zitten en kijken wanneer je mee wilt doen? Dan is deze optie perfect voor jou!

Investering
€18,50 per persoon incl. BTW

Optie 2 

1 MAAND DEELNAME

Wil jij het een maand proberen en eens kijken wat de volle maan en nieuwe maan versie voor jou kunnen betekenen? Dan is dit de perfecte optie voor jou!

In dit pakket zit
1 x SOUL NIGHT bij volle maan
+
1 x SOUL NIGHT bij nieuwe maan


Investering
€32,50 per persoon incl. BTW

AANMELDEN

Wil jij graag meedoen? Mail mij dan via info@touteslavie.com voor welke optie jij kiest en wanneer je mee wilt doen! 

Heb je nog vragen? Stuur mij dan een mailtje via info@touteslavie.com en dan kom ik zo snel mogelijk terug op je vraag!

!! LET OP !! Het kan zijn dat mijn mail in je ongewenste folder komt! 

Tot snel bij de volgende SOUL NIGHT!

P.s. wist je dat ik ook een SOUL NIGHT bij volle maan organiseer? Kijk dan snel HIER.

Ervaringen van anderen die jou voorgingen

Na een eerdere Soul Night bij Volle Maan, nu de eerste avond bij Nieuwe Maan en ik ben enorm blij dat ik mij deze avond heb gegund. Het was een bijzondere avond met veel dankbaarheid, mooie meditatie en een start van nieuwe wensen/doelen. Ik ervaar de Soul Nights als zeer waardevol en kom weer even helemaal bij mijzelf en mijn gevoel. Raphaëlle begeleid je heel fijn door de hele avond en als afsluiting trekt ze een kaartje en mijn ervaring is, dat deze iedere keer perfect bij mij past.
Ik heb gisterenavond voor het eerst meegedaan met de SOUL NIGHT bij nieuwe maan van Raphaëlle. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Met volle maan doe ik wel altijd mee met meditaties die georganiseerd worden. Maar nieuwe maan was voor mij nieuw. Nu ken ik Raphaëlle al een tijdje, o.a. van een meditatie cursus. Een fijne persoonlijkheid, nuchter, waar ik bedoel niet te zweverig want dan haak ik af. We hebben onze dromen helder gekregen. We hebben gemediteerd, geleerd waar deze nieuwe maan voor staat. We hebben de verbinding met onszelf gezocht, dankbaarheid beoefend. En onze dromen gemanifesteerd, gevisualiseerd, affirmeren en ons verbonden met het universum. We hebben een kaartje gekregen en ook tips voor etherische olie die nu bij ons past. Een geweldige en leerzame avond om mijn dromen voor de komende vier weken helder te krijgen. De eerste, minder op Instagram, meteen toegepast. Ik ga deze hele week niet op Instagram. Even niet alles delen en stories maken. Een ander punt was in het NU leven. En dat lukt beter zonder sociale media. Raphaëlle bedankt voor deze fijne avond!!
Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle